net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Versys είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας, καθώς κινείται ανάμεσα στα όρια ενός σκληροτράχηλου on-off και ενός πρακτικού και εκρηκτικού street.

Η επανεμφάνιση του Tenere στα 660 κ.εκ. το 2008 είχε σκοπό τη συγγραφή νέων κεφαλαίων στη μεγάλη ιστορία του μοντέλου.

Το εδώ και μερικά χρόνια ανανεωμένο Transalp δείχνει το νέο δρόμο στην κατηγορία που έχει κυριευτεί τα τελευταία χρόνια από μια περισσότερο ασφάλτινη προσέγγιση.

On-off για όλες τις δουλειές!

Τα on off είναι μια από τις πιο «ταιριαστές» στον Ελληνικό χώρο μοτοσικλέτες, για αμέτρητους λόγους. Παρουσιάζουμε τρεις αντιπροσώπους του είδους, ικανούς για όλα.

 
Επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε τρεις on off μοτοσικλέτες για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Πρόκειται για τη Ηοnda XLV 650V Transalp, την Kawasaki Versys 650 που κυκλοφορεί τώρα, και την Yamaha XT660Z Tenere, με την καθεμία να είναι σε θέση να κλέψει την καρδιά του αναβάτης της, με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Ο κυβισμός και για τις τρεις ιαπωνικής καταγωγής μοτοσικλέτες είναι παραπλήσιος, αφού σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά τα 700 κ.εκ., ενώ οι Honda/Kawasaki χρησιμοποιούν 2κύλινδρα μοτέρ με μόνη εξαίρεση την Yamaha που τοποθετεί μονοκύλινδρο κινητήρα στο XT660Z Tenere.

Τέλος, οι τιμές των μοτοσικλετών στις βασικές τους εκδόσεις δεν υπερβαίνουν τα 8.000 ευρώ, με τη Honda να είναι η πιο προσιτή επιλογή στα 7.300 ευρώ, τη Yamaha να ακολουθεί με 7.600 ευρώ, και την Kawasaki να ολοκληρώνει την τριάδα με 7.990 ευρώ. Να θυμίσουμε ότι οι Honda/Kawasaki διατίθενται και με εκδόσεις με το πολύ χρήσιμο σύστημα ABS στα φρένα, με τις τιμές στα 8.550 και 8.490 αντίστοιχα.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ