net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

5 προτάσεις Street με ABS

Μοτοσικλέτες για όλες τις χρήσεις, αρκεί το πεδίο να είναι ασφάλτινο. Κάπως έτσι ορίζεται η πολυπληθής κατηγορία των street, που περιλαμβάνει μοντέλα naked ή με fairing, sport ή all around χαρακτήρα, τετρακύλινδρα ή δικύλινδρα. Κοινό σημείο όλων αυτών όμως αποτελεί το ABS!

 
Aprilia Mana 850 GT ABS
Τιμή: 9.180 ευρώ

To Mana ξεχωρίζει όχι μόνο για τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας που προσφέρει το σύστημα ABS, αλλά και για την επιλογή αυτόματης μετάδοσης. Το κιβώτιο του Mana παρέχει τη δυνατότητα στον αναβάτη να κινηθεί ή με αυτόματη μετάδοση ή με χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων, είτε από λεβιέ στο αριστερό πόδι είτε από μπουτόν στο αριστερό γκριπ και φυσικά, δίχως τη χρήση συμπλέκτη. Επιπλέον, η ντυμένη έκδοση GT ευνοεί ακόμη περισσότερο τα ταξίδια.

BMW F 800 R ABS
Τιμή: 9.505 ευρώ

Το νέο γυμνό της BMW είναι βασισμένο στη συνταγή που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια στα δύο μεσαία GS (F 650 και F 800), αλλά και στα F 800 S/ST. Η συνταγή αυτή επιτάσσει μείωση του κόστους παραγωγής (επομένως και απόκτησης), χωρίς όμως να χάσουν τα μοντέλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία. Το F 800 R, λοιπόν, διατηρεί την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, την άψογη οδική συμπεριφορά και φυσικά, τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας, χάρη και στο προαιρετικό ABS.

Honda CBF 600Si C-ABS
Τιμή: 8.560 ευρώ

Το CBF 600 αποτελεί ένα από τα παραδοσιακά all round μεσαία street στην αγορά και όχι άδικα. Είναι μαζεμένο σε διαστάσεις και ευκολοδήγητο για να κινείται με άνεση στην πόλη, άνετο και ισχυρό για να ταξιδεύει χωρίς πρόβλημα, καθώς και ευέλικτο και ελαφρύ για να μην αφήσει παράπονα σε επαρχιακές διαδρομές. Ο κινητήρας του, αν και προέρχεται από το CBR 600RR, είναι ρυθμισμένος κατάλληλα ώστε να προσφέρει βελούδινη απόδοση, ενώ τα πάντα πάνω στη μοτοσικλέτα είναι προορισμένα για να αναδείξουν τη φιλικότητά της.

Kawasaki Z 750 ABS
Τιμή: 8.790 ευρώ

Το Kawasaki Z750 είναι ένα ολοκληρωμένο streetfighter, το οποίο τα τελευταία χρόνια απέκτησε πιο φιλικό χαρακτήρα -και όχι μόνο χάρη στην προσθήκη του ABS. Ο άλλοτε «χούλιγκαν» εκπολιτίστηκε, χωρίς όμως να έχει χάσει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Ο κινητήρας του έχει γεμάτη λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών, οι αναρτήσεις του είναι σχετικά σφιχτές για να μην παραπονιούνται γρήγορα υπό πίεση και τα φρένα του έχουν γίνει πιο φιλικά χωρίς να στερούνται δύναμης. Και, φυσικά, η αισθητική του είναι μοναδική.

Yamaha FZ8 ABS
Τιμή: 9.970 ευρώ

Με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στα «αδελφάκια» του, τα FZ6 και FZ1, το FZ8 προσπαθεί να συνδυάσει τα θετικά χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει δημοφιλή τα δύο προγενέστερα γυμνά μοντέλα. Με κινητήρα 779 κ.εκ. και πολλές επιρροές από τα άλλα δύο FZ, το 800άρι μοντέλο διαθέτει δύναμη, άνεση και sport συμπεριφορά που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα χιλιάρια μοντέλα. Βασικά χαρακτηριστικά του FZ8, όμως, είναι η φιλικότητα, μιας και δεν είναι τόσο απόλυτο όσο το FZ1, αλλά και η ασφάλεια, την οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο με το προαιρετικό ABS.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ