net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

5 προτάσεις On-Off με ABS

Τα on-off αποτελούν την δημοφιλέστερη κατηγορία μοτοσικλετών στη χώρα μας και η προσθήκη ηλεκτρονικών συστημάτων στα σε αυτά, τείνει να γίνει πλέον κατεστημένο με πολλά από τα νέα μοντέλα να φέρουν μοναδικό επίπεδο εξοπλισμού. Ακολουθούν 5 προτάσεις που έχουν την ασφάλεια συνέχεια στο On!

 
ΒΜW F800GS
Τιμή: 11.305 ευρώ

Μία από τις πιο ισορροπημένες προτάσεις στα οn-οff, ανεξαρτήτως κλάσης κυβισμού. Το F 800GS αποτελεί τη σύγχρονη έκφανση της πολυπόθητης 50-50 αναλογίας μεταξύ ασφάλτου και χώματος, αποδίδοντας εξίσου καλά και στα δύο πεδία. Πόλη, ταξίδι, χώμα και στροφιλίκια, συμπεριλαμβάνονται όλα στο «μενού» του F800GS και σερβίρονται σε χορταστικές και γευστικότατες μερίδες! Το ABS ολοκληρώνει το μοντέλο, αποδίδοντας πολύ καλά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απενεργοποίησής του.

Honda XL1000V Varadero
Τιμή: 11.480 ευρώ

«Smooth operator» θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για το Varadero της Honda, το οποίο δύναται να αντεπεξέλθει σε όλες τις on-off υποχρεώσεις του, παρουσιάζοντας σε κάθε περίπτωση μια μοναδική προσαρμοστικότητα. Κύριο μέλημα του Varadero είναι η… καλοπέραση των αναβατών του και τα μέσα που χρησιμοποιεί για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η φιλικότητα, η ομαλή λειτουργία και η άνεση. Το C-ABS της Honda που εφαρμόζεται στο Varadero, αποδίδει εκπληκτικά, αυξάνοντας κατά πολύ τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας.

Moto Guzzi Stelvio 1200
Τιμή: 12.950 ευρώ

Με έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα αρκούντως «Guzzi», το Stelvio αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στα μεγάλα on-off. Τιμώντας την καταγωγή του από το Mandello del Lario, παρουσιάζει πολύ καλή οδική συμπεριφορά, που χαρακτηρίζεται από την ακλόνητη αίσθηση και το σίγουρο πάτημα σε ευθείες και στροφές. Απολαυστικό στο ταξίδι, διασκεδαστικό στους επαρχιακούς και ικανό να διασχίσει εκτός δρόμου κομμάτια με άνεση, το Stelvio προσφέρει επίσης τεράστιους χώρους και είναι ιδανικό για δικάβαλο τουρισμό μεγάλων αποστάσεων.

Suzuki DL650 V-Strom
Τιμή: 8.495 ευρώ

Ο λόγος εδώ για ένα από τα best-seller μοντέλα στη χώρα μας και όχι αδίκως, αφού το V-Strom συνδυάζει αρετές που αποτελούν προνόμια των μεγάλων on-off, σε ένα πακέτο μεσαίου κυβισμού με αντίστοιχη τιμή. Στη σέλα του μπορούν να ταξιδέψουν με χαρακτηριστική άνεση δύο άτομα με τις αποσκευές τους, ενώ ο δικύλινδρος κινητήρας του έχει την ισχύ ώστε να κρατά υψηλή μέση ωριαία. Στην πόλη θα κινηθεί εξίσου άνετα, όχι όμως τόσο εύκολα όπως ορισμένα ανταγωνιστικά μοντέλα, πληρώνοντας το αντίτιμο της άριστης κάλυψης που προϋποθέτει όγκο.

Yamaha XT1200Z Super Tenere
Τιμή: 16.390 ευρώ (First Edition)

Με ένα βαρύ όνομα, το νέο Super Tenere δεν θα μπορούσε παρά να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και τα στάνταρτ της κατηγορίας από την πρώτη στιγμή. Η Yamaha τα κατάφερε, εξοπλίζοντας το μοντέλο με πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα εξελιγμένο ABS που μπορεί να λειτουργήσει άψογα ακόμα και κατά την οδήγηση εκτός δρόμου. Δυνατό σημείο του Super Tenere είναι το ταξίδι, προσφέροντας άριστη κάλυψη και άνεση στους αναβάτες του. Αναμφίβολα, ο τίτλος Adventure Tourer ταιριάζει στο εν λόγω μοντέλο περισσότερο από κάθε άλλη μοτοσικλέτα.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ