net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλήρης γκάμα μοντέλων σε Scooter, Παπιά, ATV

Με μία γεμάτη γκάμα από scooter κάθε λογής και…ορέξεως και δύο σχεδόν ισότιμες σε παπιά και ATV, η Kymco αποτελεί μία εταιρεία που μπορεί με τα μοντέλα της να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του Έλληνα μοτοσικλετιστή, αφήνοντας πολύ μικρά κενά στο μηχανοκίνητο «roster» της.

 
Μόνο τα scooter και οι εκδόσεις τους που διαθέτει η εταιρεία από την Ταϊβάν στην ελληνική αγορά, αγγίζουν αυτή τη στιγμή τα 27 στον αριθμό! Τα παπιά ανέρχονται αισίως στα 7, ενώ μοντέλα για κάθε γούστο και βαλάντιο διαθέτει η Kymco και στα ATV, με το συνολικό αριθμό τους να φτάνει τα 9. Η συνεχής διεύρυνση της γκάμας της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ένα από τα πιστεύω της είναι η συνεχής εξέλιξη και πρόοδος, κάτι άλλωστε που φαίνεται σε όλα τα μοντέλα της και ειδικότερα στα νέα Xciting 300/500, αλλά και στο νέο Down Town, ένα μεσαίο scooter που σύμφωνα με την ίδια αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στη μεσαία κατηγορία. Και όλα αυτά, συνοδευόμενα από τον πολύ καλό λόγο αξίας / απόδοσης που φέρουν τα μοντέλα της Kymco, αφού πέρα από τις ανταγωνιστικές τους επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα, οι τιμές τους βρίσκονται σχεδόν στο σύνολό τους κοντά στο μέσο όρο και μερικές φορές κάτω από αυτόν. Ας δούμε λοιπόν μαζί κάποια από τα σημαντικότερα μοντέλα της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Παπιά

Kymco Straight 150

Τιμή: 1.899 ευρώ

Διαθέτει: Το μεγαλύτερο κινητήρα στην κατηγορία του!
>
Με το μεγαλύτερο κινητήρα μεταξύ των παπιών, αλλά και ένα κιβώτιο 5 σχέσεων για να τον εκμεταλλεύεται πλήρως, το Straight 150 δείχνει να μη συμβιβάζεται με τίποτα και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει με επιτυχία την κίνηση της πόλης.

Kymco Nexxon 125

Τιμή: 1.585 ευρώ

Διαθέτει: Μία από τις καλύτερες αναλογίες τιμής/αξίας!

Πιο συντηρητικό σε εμφάνιση από το μεγάλο αδελφό μοντέλο, το Nexxon 125 διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό για την κατηγορία, καλή ποιότητα κατασκευής και μια τιμή αγοράς που σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Scooter έως 150 κ.εκ.

People 50 S

Τιμή: 1.950 ευρώ

Διαθέτει: Εμφάνιση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

Ένα μικρό scooter, αυστηρά για το κέντρο της πόλης, είναι το People 50 S. Οι ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις του, οι καλοί αποθηκευτικοί χώροι του, αλλά και ο ζωηρός δίχρονος κινητήρας του είναι τα στοιχεία που το αναδεικνύουν ως μία ιδανική επιλογή για αυτό το πεδίο χρήσης.

Agility City 150

Τιμή: 1.900 ευρώ

Διαθέτει: Ότι χρειάζεται στις δίτροχες αστικές μετακινήσεις

Η δυναμική του εμφάνιση δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του. Όνομα και πράγμα το Agility (ευκινησία, σβελτάδα), θα καταφέρει να κινηθεί με… δαιμονισμένος ρυθμούς μέσα στα στενά της πόλης, ικανοποιώντας πλήρως τον αναβάτη του.

200άρια Scooter

Dink 200i

Τιμή: 3.095 ευρώ

Διαθέτει: Χώρους που ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό

Ακόμη και λίγες ώρες να περάσεις πάνω στη σέλα του Dink, είναι ικανές να σε πείσουν για το χρηστικό του χαρακτήρα. Άνεση στο δρόμο, μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι και ευελιξία είναι τα στοιχεία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου και το Dink έχει πολύ και από τα τρία!

People 200 S

Τιμή: 2.795 ευρώ

Διαθέτει: Ευελιξία και ταχύτητα μέσα στην πόλη

Το People 200 S είναι ένα scooter που έχει σχεδιαστεί για να διαπρέπει στην κίνηση μέσα στην πόλη και όχι να εντυπωσιάζει παραέξω. Τα πάντα πάνω του είναι σχεδιασμένα με ένα πράγμα στο νου, την ταχύτατη μετακίνηση στην πόλη.

Μεσαία scooter έως 300 κ.εκ.

Xciting 300Ri

Τιμή: 4.290 ευρώ

Διαθέτει: Δυναμική εμφάνιση και άπλετους χώρους

Πριν από την ανανέωσή του, το 300Ri ήταν ένα αρκετά καλό scooter που όμως δεν κατάφερνε να ξεχωρίσει σε κάποιον τομέα. Μετά από αυτή, μπορεί να παινεύεται ότι διαθέτει ένα από τα πιο επιθετικά «πρόσωπα» στα scooter της μεσαίας κατηγορίας και όχι μόνο.

Downtown 300i

Τιμή: 4.766 ευρώ

Διαθέτει: Νέο, ισχυρό και οικονομικό κινητήρα

Το άλλο μεσαίο scooter της Kymco είναι εξίσου εντυπωσιακό σε εμφάνιση και έχει ως πρωταρχικό του στόχο την κίνηση μέσα στην πόλη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και σε αποδράσεις έξω από αυτή.

ATV

Maxxer 300

Τιμή: 4.790 ευρώ

Διαθέτει: Χαμηλή τιμή και καλές δυνατότητες

Ένα ATV που κάνει πολλά περισσότερα από όσα υπονοεί ο μικρός κυβισμός του, λόγω του all-round χαρακτήρα του. Στο χώμα διασκεδάζει, στην άσφαλτο κινείται αξιοπρεπώς και ο κινητήρας του βρίσκεται κοντά στη χρυσή τομή μεταξύ δύναμης και οικονομίας.

MXU 300

Τιμή: 4.990 ευρώ

Διαθέτει: Καλή σχέση τιμής/απόδοσης

Το MXU 300 συγκαταλέγεται στα utility ATV της Kymco, αν και δεν διαθέτει τετρακίνηση. Στην πράξη, το μεσαίο MXU αποδεικνύεται αρκούντως ικανό και σκαρφαλώνει με άνεση ακόμη και σε εξαιρετικά κακοτράχαλο τερέν.

MXU 400

Τιμή: 6.790 ευρώ

Διαθέτει: Πολύ καλές δυνατότητες εκτός δρόμου

Ένα βήμα πριν την κορυφή των MXU βρίσκεται το μοντέλο με τον 400άρη κινητήρα. Για σας αυτό το βήμα μπορεί να είναι και το... τελευταίο, λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων και της χαμηλής τιμής του μοντέλου της Kymco, που μπορεί να σας κάνουν να μην κοιτάξετε ψηλότερα!

MXU 500

Τιμή: 7.995 ευρώ

Διαθέτει: Δυνατότητες εκτός δρόμου που εκπλήσσουν

Οπλισμένο σαν αστακός, το μεγαλύτερο των MXU δείχνει ικανό να περάσει ακόμη και από τα δυσκολότερα περάσματα, χωρίς καν να ιδρώσει το αυτί του! Κάτι που μερικές φορές σε κάνει να αισθάνεσαι ότι εσύ δεν μετέχεις καθόλου στην οδήγησή του.

Περισσότερες πληροφορίες για το κάθε μοντέλο της Kymco ξεχωριστά, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο15 του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει αύριο (21/7)

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ