net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Moto Τρίτη: Συγκριτικό στα μεσαία Οn-Οff

Η κατηγορία των μεσαίων On-Οff έχει πάρει φωτιά! Μετά την μακρά ηγεμονία του V-Strom, πρώτος «εμπρηστής» εμφανίστηκε το Transalp 700 και πρόσφατα το νέο BMW F650GS προστέθηκε στην λίστα των…«πυρομανών», αμφισβητώντας την καθεστηκυία τάξη.

 
Στα μονοκύλινδρα η κατάσταση είναι διαφορετική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επικρατεί ηρεμία…Οι παραδοσιακές «ψηλόφτερες» αξίες που πρεσβεύει το XT660R συγκρούονται με την ντυμένη φιλοσοφία του Pegaso Trail, ενώ «σφήνα» ανάμεσα τους μπαίνει το BMW X-Country, αποτελώντας μια εναλλακτική πρόταση.

Οι μεσολαβητές του Moto Τρίτη κανόνισαν μία συγκέντρωση όλων των αντιμαχόμενων πλευρών (BMW F650GS, Honda Τransalp XL700V, Suzuki DL 650 V-Strom, Aprilia Pegaso Trail 650, ΒΜW G 650 X-Country και Yamaha XT660R) προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σε άσφαλτο και χώμα και να αναδειχθεί ο κυρίαρχος της κατηγορίας.

Στην Ευρυτανία και με επιχειρησιακό κέντρο το Καρπενήσι, διανύσαμε περισσότερα από 1.000 χλμ. στα στροφιλίκια και τους χωματόδρομους της ευρύτερης περιοχής, υποβάλλοντας τις μοτοσικλέτες σε μία δοκιμασία που περιελάμβανε όλα τα πεδία που πρόκειται να κινηθεί ένα On-Off.

Αξιολογήσαμε τις μοτοσικλέτες σε group μονοκύλινδρων – δικύλινδρων αλλά αναδείξαμε επίσης και τον νικητή ανεξαρτήτως αριθμού κυλίνδρων και κυβισμού.

Όλες οι ανταποκρίσεις από την μάχη καθώς και η έκβαση αυτής, βρίσκονται στο τεύχος Νο12 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ