net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Daytona Sprinter 125

Ένα 125άρι παπί με τιμή που θυμίζει περισσότερο 50άρι, το Sprinter της Daytona, έχει στο στόχο του αυτούς που ψάχνουν ένα δίτροχο με χαμηλή τιμή απόκτησης, χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν τις επιδόσεις και την ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει ένα μοτέρ μεγαλύτερης χωρητικότητας.

 
8o στην κατηγορία των παπιών στις περσινές ταξινομήσεις το Daytona Sprinter συνδυάζει όλα εκείνα που ψάχνει ο υποψήφιος αναβάτης για ένα “τίμιο” καθημερινό μέσο μετακίνησης. Ακόμη και η εμφάνιση του μοντέλου δε δικαιολογεί τα 1.336 ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του, αφού διαθέτει αρκετά στοιχεία που παραπέμπουν σε σαφώς ακριβότερα παπιά
Δισκόπλακες στον εμπρός (τύπου μαργαρίτας) και πίσω τροχό, χυτές 6μπρατσες ζάντες αλουμινίου σε δύο τόνους και σπορτίφ εμφάνιση, που δε φέρνει κάτι καινούργιο αλλά δε μένει και πίσω από τους ανταγωνιστές, συνθέτουν ένα σύνολο που κερδίζει τη μάχη των εντυπώσεων αλλά και των πωλήσεων.
Ο “δρομέας” της Daytona κινείται από ένα αερόψυκτο μοτέρ 120 κ.εκ. που αποδίδει 8,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. Σίγουρα το παραπάνω νούμερο δε βάζει…φωτιά στην κατηγορία, είναι μακράν καλύτερο, όμως, από μοντέλα με την ίδια τιμή και μικρότερο κινητήρα και δείχνει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει το βλέμμα του στραμμένο στην οικονομία και όχι τις…κόντρες.

Τιμή: 1.360
Μονάδες: 1.120

 

DAYTONA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ