net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Best Buy πρόταση Kawasaki ER-6

Το ER-6n θεωρήθηκε μια πρωτοποριακής αισθητικής μοτοσικλέτα, όταν πρωτοβγήκε και, μέχρι σήμερα, ελάχιστοι είναι οι ανταγωνιστές που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του. Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και νεανικός, ενώ πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της αγοράς στα 6.290 €.

 
Σε αυτό συμβάλλουν καθοριστικά τα “αιχμηρά” πλαστικά, η τοποθέτηση του αμορτισέρ στο πλάι και το πρωτοποριακού σχεδιασμού τελικό της εξάτμισης. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του σχεδιάστηκε σε λευκό χαρτί και ξεχωρίζει για τις μαζεμένες εξωτερικές του διαστάσεις. Επιπλέον, αποδίδει 72 ίππους, έχει στρωτή λειτουργία και δεν καταναλώνει περισσότερα από 5,6 λίτρα ανά 100 χλμ.

Η εξαιρετική συμπεριφορά του ER-6n στο δρόμο δεν οφείλεται μόνο στον κινητήρα του. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα μαζεμένων διαστάσεων και ελαφρύ σύνολο, το οποίο είναι εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό. Το ER-6n συμπεριφέρεται ως ενιαίο και συμπαγές σύνολο, ενώ το χαμηλό κέντρο βάρους του αποτελεί το βασικό του πλεονέκτημα, όταν… βουτάει στη στροφή.

Άξια αναφοράς είναι και η τιμή του, η οποία αποτελεί μια από τις χαμηλότερες της κατηγορίας. Το ER-6n κοστίζει μόλις 6.290 ευρώ, ενώ διατίθεται και σε έκδοση με ABS, η οποία κοστίζει 6.990 ευρώ. Με λίγα λόγια, η Kawasaki κατάφερε να μας δελεάσει με μια μοτοσικλέτα που δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ