net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σταθερή αξία...

Ο ανταγωνισμός στο πεδίο των δύο τροχών γίνεται όλο και πιο σκληρός, αναγκάζοντας τις εταιρίες να ανανεώνουν συνεχώς τη γκάμα τους. Κόντρα όμως στις επιταγές της σύγχρονης πραγματικότητας, υπάρχουν και μοτοσικλέτες που θέλουν να μπουν στο πρώτο βαγόνι του τραίνου των τεχνολογικών εξελίξεων.

 
Ορισμένες φορές η εμπορική επιτυχία (ή αποτυχία) κάποιας μοτοσικλέτας δεν μπορεί να εξηγηθεί αποκλειστικά με τεχνοκρατικά κριτήρια. Πόσα ελπιδοφόρα project γνωρίζετε που απεδείχθησαν όνειρα απατηλά και από την άλλη πόσα είναι τα μοντέλα που ήρθαν βάζοντας χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών τους και έγιναν best seller; Σίγουρα τα παραδείγματα είναι πολλά.

Όπως λένε στις show business, η επιτυχία καθορίζεται και από ένα απρόβλεπτο παράγοντα X που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει. Μάλλον το “ρητό” αυτό βρίσκει εφαρμογή και στο χώρο των δίτροχων κατασκευών, καθώς οι μοτοσικλέτες που ακολουθούν στις επόμενες σελίδες, παρότι απέχουν από το παιχνίδι της συνεχούς ανανέωσης, επιτυγχάνουν υψηλές πωλήσεις. Σαν να βρήκαν τη μαγική συνταγή της επιτυχίας, να προσέγγισαν χωρίς να ξέρουν το πώς το “Factor X” και κανείς δε θέλει να διαταράξει αυτή την ισορροπία.

Έξι σελίδες αφιερωμένες σε έξι μοντέλα που έχουν αφήσει και θα συνεχίσουν να αφήνουν τις «ροδιές» τους στο δρόμο. Μοτοσικλέτες που με τα χρόνια χτίζουν το μύθο τους και θα μείνουν στη δίτροχη ιστορία για τη διαχρονικότητά τους…
Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο τεύχος (25/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ