net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ΒΜW στο ISDE των Σερρών

Αύξηση των πωλήσεων της BMW για το πρώτο εξάμηνο του 2008 ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Μοτοσικλετών της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της αγωνιστικής ομάδας της BMW στο 83ο Ιnternational Six Days Enduro.

 
Ο κ. Ράπτης, μίλησε για την καλή εμπορική πορεία της BMW στη χώρα μας και ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της BMW στην Ελλάδα, το πρώτο εξάμηνο του 2008, έχουν σημειώσει αύξηση κατά 37% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Ο στόχος της BMW για την παγκόσμια αγορά είναι 50% αύξηση πωλήσεων μέχρι το 2012.

Εξαιρετικά ήταν και τα αποτελέσματα της εταιρίας στο ISDE αφού είδε και τους τρεις οδηγούς της να κατακτούν υψηλές θέσεις τόσο στις κατηγορίες τους όσο και με τις ομάδες της χώρας τους.

Συγκεκριμένα ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro, Αnders Erikson, τερμάτισε 12ος στην κατηγορία Enduro 2, ενώ με την ομάδα Trophy της Σουηδίας βρέθηκε στην 7η θέση. Ο ομόσταυλός του στην BMW, Kari Tiainen (επίσης 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) βρέθηκε στη 15η θέση της κατηγορίας Enduro 3 και με την ομάδα Trophy της Φινλανδίας κατέκτησε την 5η θέση. Ο τρίτος οδηγός της ομάδας, Xacob Agra, τερμάτισε στην 30η θέση της κατηγορίας Enduro 2 και με την ομάδα Ισπανίας πήρε την 4η θέση.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ