net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ετοιμάζεται η BMW για το WSBK

O Ruben Xaus θα είναι ο οδηγός που θα τρέξει με την S1000RR στο πρωτάθλημα WSBK του 2009. H BMW ευελπιστεί σε κάποιες διακρίσεις και -γιατι όχι;- ακόμα και σε βάθρο στην πρώτη της χρονιά που θα συμμετάσχει στον ανταγωνιστικό αυτό θεσμό με την νέα supersport μοτοσικλέτα της.

 
Όταν συγκαταλέγεσαι ανάμεσα στους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές μοτοσικλετών και έχεις ένα ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν, δεν μπορείς να κανείς «εκπτώσεις» οποιουδήποτε είδους στη πρώτη σου απόπειρα συμμετοχής σε κορυφάιο αγωνιστικό επίπεδο.

Σε αντίθεση με την αοριστία της ποδοσφαιρικής μεταγραφολογίας των ημερών, η BMW «έκλεισε» σίγουρα για το 2009 τον Ruben Xaus, ένα πολύπειρο και ικανότατο αναβάτη που θα τρέξει με την νέα S1000RR στο WSBK.

O Xaus εντυπωσιάστηκε από το πάθος και την αφοσίωση της αγωνιστικής ομάδας της BMW και οι Βαυαροί με την σειρά τους εκτίμησαν την πείρα και τον ενθουσιασμό του Xaus, στον οποίο εμπιστεύτηκαν την πιο extreme μοτοσικλέτα ΒΜW που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, «ζευγάρι» του Xaus είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει ο Troy Corser, χωρίς όμως οι Γερμανοί να το επιβεβαιώνουν προς το παρών.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ