net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τραυματισμένος ο Hopkins

Ο αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Kawasaki εγκατέλειψε νωρίς χθες τα δοκιμαστικά στα Phillip Island και επέστρεψε πίσω στην Καλιφόρνια μετά από τη πτώση που είχε στον βρεγμένο τάπητα της αυστραλιανής πίστα με πρόβλημα στον μυ στη βουβωνικής χώρας

 
Ο γνωστός 24χρονος αναβατής ήταν από τους πρώτους που εγκατέλειψαν από πτώση στην βρεγμένη πίστα του Phillip Ιsland το δεύτερο πρωινό δοκιμαστικών αν και φορούσε λάστιχα για βροχή.

Ο αγγλοαμερικανός John τα πήγαινε αρκετά καλά και άρχιζε να ρίχνει τους χρόνους του, φαίνοντας να νιώθει πιο άνετα με το δύσκολο περιβάλλον της πίστας, όταν σε μια στροφή άνοιξε το γκάζι πιο νωρίς απ’ότι θα έπρεπε να αποτέλεσμα να χάσει την πρόσφυση και να καταλήξει μαζί με την μοτοσικλέτα του στο έδαφος.

Αν και στην αρχή δεν φαίνονταν να πονάει, δεν άργησε να νιώθει τις πρώτες ενοχλήσεις και σε συνδιασμό με την ακτινογραφία που έγινε, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του πίσω στην Καλιφόρνια.

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη θεραπεία ένας τέτοιος τραυματισμός θα έπαιρνε γύρω στις 5 εβδομάδες ανάρρωσης όμως ο Hopkins πιστεύει ότι με τους κατάλληλους γιατρούς που είχαν αναλάβει και τον ώμο του Hayden θα προλάβει την έναρξη των motogp στο Jerez.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ