net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με AlphaTechnik στους αγώνες η BMW

Η BMW Motorrad ανακοίνωσε στο Παρίσι και στο σόου Mondial du Deux Roux, στις 28 Σεπτέμβρη, πως θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike. Τώρα πλέον επιβεβαιώνει πως το 2008 η ομάδα θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα και συνεργασία της AlphaTechnik.

 
Τώρα πια η BMW μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός πως κατά τη διάρκεια του 2008, μια νέα ομάδα θα σχηματιστεί κάτω από την διεύθυνση του Berti Hauser, της BMW Motorrad Motorsport.

Μία εντελώς νέα τετρακύλινδρη μοτοσικλέτα των 1000 κυβικών εκατοστών, εξελιγμένη από την BMW Motorrad, θα δοκιμαστεί και βελτιωθεί κάτω από μια εκτεταμένη σειρά δοκιμών σε συνθήκες αγώνα. Έμπειροι συνεργάτες της θα είναι η εταιρία Alpha Technik GmbH (www.alphatechnik.de) με βάση τους τη γερμανική τοποθεσία Stephanskirchen.

“Εισχωρώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike θα ανταγωνιστούμε κατασκευαστές και ομάδες που βρίσκονται στο χώρο πολλά περισσότερα χρόνια μπροστά από εμάς σε επίπεδα εμπειρίας που είναι καινούργια για εμάς,” είπε ο Petter Müller.

“Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Με την Alpha Technik GmbH, αποκτήσαμε έναν συνέταιρο που κατέχει άτομα με εμπειρία στο χώρο, πάνω από 10 χρόνια. Περιμένουμε να σταθεί ικανή να μας στηρίξει με επιτυχία σε αυτόν τον νέο χώρο και με αυτή τη νέα μοτοσικλέτα.”

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ