net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η BMW στα WSBK, το 2009

Η BMW Motorrad ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της όσον αφορά την συμμετοχή της στον ανταγωνιστικό κόσμο των αγώνων Superbike στην διοργάνωση WSBK για το 2009. Με αυτό τον τρόπο η βαυαρική εταιρία ελπίζει να κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο με την νέα HP2.

 
Η ανακοίνωση έγινε από τον Peter Müller, αντιπρόεδρο του τμήματος εξέλιξης και μοντέλων της BMW Motorrad, στην διεθνή έκθεση στο Παρίσι και σημαδεύει μια νέα εποχή για την εταιρία.

Τα τελευταία χρόνια η BMW έχει εξελίξει μερικά εντυπωσιακά sport μοντέλα. Το νέο HP2 Sport, που επίσης παρουσιάστηκε στο Παρίσι, είναι το τέλειο παράδειγμα.

Οι Γερμανοί το χαρακτηρίζουν σαν το γρηγορότερο, ελαφρύτερο και περισσότερο εξελιγμένο Boxter όλων των εποχών. Μοιάζει λοιπόν πως αυτή η μοτοσικλέτα είναι κατασκευασμένη για την πίστα.

Το νέο sport μοντέλο είναι βασισμένο στην εμπειρία που έχει κερδισθεί με το να αγωνισθεί o R1200S sport κινητήρας στον φετινό παγκόσμιο αγώνα αντοχής. Το φετινό πρωτάθλημα είδε την BMW Motorrad Motorposrt Team να κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στον παγκόσμιο ανταγωνισμό με την ομάδα να καταλαμβάνει δύο τερματισμούς εντός δεκάδας στο Oschersleben…
Μείνετε συντονισμένοι για επιπλέον πληροφορίες και νέα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ