net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο βάθρο το νέο enduro 450 της BMW

Το πρώτο του βάθρο κατέκτησε το νέο μοντέλο της BMW από τη δεύτερη κιόλας επίσημη συμμετοχή του σε αγώνες enduro μετά την παρουσίασή του. Την δεύτερη θέση κατέκτησε, με αναβάτη τον Simo Kirssi, στο Cross Country της Αυστρίας στο Reisersberg μετά την πρώτη τους συμμετοχή στη Γερμανία.

 
Σκοπός της δεύτερης συμμετοχής της BMW στο πρωτάθλημα enduro ήταν μερικές βελτιώσεις στον κινητήρα… όμως γιατί να μην κατακτήσει και ένα βάθρο με το νέο 450άρι enduro της;

Αναβάτης στον αγώνα αυτόν ήταν ο εργοστασιακός οδηγός της εταιρίας Simo Kirssi ο οποίος πήγαινε με κανονικούς ρυθμούς, κάτι που λειτούργησε απ’ ότι φαίνετια άψογα για την ομάδα.
Για αρκετή ώρα ο Kirssi καταδίωκε τον προπορευόμενο και πρωταθλητή Rudi Poschl και κατάφερε να τον προσπεράσει λίγο πριν τον τερματισμό, όμως μια ομάδα αναβατών που βρίσκονταν ένα γύρο πίσω, δυσκόλεψαν τον Φιλανδό που είδε τη καρό σημαία δεύτερος αλλά καθόλου απογοητευμένος.

“Λοιπόν, δε μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος” δήλωσε ο Simo Kirssi μετά τον αγώνα. “Καθώς πλησίαζα τον τερματισμό, σκεπτόμουν ότι η νίκη ήταν σίγουρη υπόθεση, αλλά έτσι είναι οι αγώνες… εμπλέκεται πάντα και ο παράγοντας ‘τύχη’”

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ