net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πάει για ρεκόρ και φέτος η BMW, κάτι που λογικά θα επαναλάβει και το 2014, χάρη στα νέα Roadster, R1200GS Adventure αλλά και του ηλεκτρικού της scooter.

BMW Motorrad: Συνεχίζει ανοδικά στις πωλήσεις

Πλώρη για νέο ρεκόρ στις ετήσιες πωλήσεις της έχει βάλει η BMW Motorrad, σύμφωνα και με τα στοιχεία των πρώτων εννέα μηνών του 2103. Ανακοινώθηκε η τιμή του R 1200 GS στη Γερμανία.

 
Συγκεκριμένα οι πωλήσεις της γερμανικής εταιρίας για τους πρώτους εννιά μήνες του 2013 σημείωσαν αύξηση 8,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012.

Συνολικά η BMW προμήθευσε 93.154 μοτοσικλέτες και scooter στην παγκόσμια αγορά έναντι των 85.944 μονάδων πέρσι. Ειδικά για τον μήνα Σεπτέμβρη σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 0,5% με 9.264 δίκυκλα να βρίσκουν τον δρόμο τους προς τις αντιπροσωπείες της BMW έναντι 9.215 μονάδων τον ίδιο μήνα πέρσι.

«Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2013 καταφέραμε να σημειώσουμε πέντε νέα ρεκόρ στις πωλήσεις μας, στη σειρά. Το Σεπτέμβριο είμαστε επίσης μερικές μονάδες επάνω από τον αντίστοιχο μήνα ρεκόρ πέρσι, ο οποίος είχε επηρεαστεί θετικά λόγω του λανσαρίσματος των νέων maxi scooter μας…Παρά τη συνεχιζόμενη χαμηλή ζήτηση στις ευρωπαϊκές αγορές είμαστε σίγουροι ότι θα κλείσουμε το 2013 με άλλο ένα ρεκόρ στις πωλήσεις.», δήλωσε ο Heiner Faust, επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BMW Motorrad.

Παράλληλα η BMW ανακοίνωσε και την τιμή του νέου R 1200 GS Adventure για την αγορά της Γερμανίας η οποία ανέρχεται στα 15.900, για τη βασική έκδοση. Στην τιμή του νέου mega οn-off που θα βρίσκεται στις εκθέσεις την Ανοιξη του 2014 περιλαμβάνεται και 19% Φ.Π.Α.  

Διαθέσιμο την Ανοιξη του 2014 θα είναι και το νέο δικύλινδρο Roadster που δημιουργήθηκε για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας και εθεάθη πριν από λίγες ημέρες να δοκιμάζεται στο δρόμο. Και αυτό θα παρουσιαστεί επίσημα στην ερχόμενη EICMA.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ