net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο R 1200 GS οδηγεί την BMW σε νέα ρεκόρ πωλήσεων.

BMW: Αύξηση πωλήσεων και 5 νέα μοντέλα!

Νέο ρεκόρ κατέγραψαν οι πωλήσεις της BMW για τον μήνα Αύγουστο παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη. Πέντε νέα μοντέλα τους επόμενους μήνες!

 
Ειδικότερα, τον περασμένο μήνα οι πωλήσεις δικύκλων της γερμανικής εταιρίας κατέγραψαν αύξηση της τάξης του 4,2% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι και ανήλθαν στης 7.708 μονάδες, έναντι 7.400 τον Αύγουστο του 2012.

Νέο ρεκόρ υπήρξε και στις πωλήσεις δικύκλων της BMW παγκοσμίως για τους πρώτους οχτώ μήνες του 2013. Σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2012 πωλήθηκαν 83.890 δίκυκλα έναντι 76.729 καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 9,3%.

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που χαρακτηρίζουν συγκεκριμένα την ευρωπαϊκή αγορά, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ρεκόρ πωλήσεων των Αύγουστο. Αυτό ενισχύεται από τη μεγάλη ζήτηση για τις μοτοσικλέτες και τα maxi scooter μας και συγκεκριμένα από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το νέο R 1200 GS. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε πουλήσει τόσες πολλές μονάδες ενός νέου μοντέλου τους πρώτους έξι μήνες της κυκλοφορίας του. Παραδώσαμε 19.083 νέα R 1200 GS σε ολόκληρο τον κόσμο από την ημέρα που λανσάραμε το μοντέλο στις αγορές, τον περασμένο Μάρτιο. Αυτό μας δίνει την ώθηση για τους επόμενους μήνες ώστε να σημειώσουμε και νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος.» δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW, Heiner Faust προσθέτοντας ότι στους επόμενους μήνες θα κάνουν την εμφάνισή τους και πέντε νέα μοντέλα με σήμα τον έλικα.

«Η πολιτική μας όσον αφορά τα μοντέλα παραμένει αμετάβλητη. Πέντε νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν στο κοινό τους επόμενους μήνες. Η έκδοση παραγωγής του πρώτου ηλεκτρικού scooter της BMW θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Μοτοσικλέτας στη Φρανκφούρτη. Αυτό θα σημάνει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για την αστική μετακίνηση.» δήλωσε ο Faust συμπληρώνοντας ότι οι κάποιες από τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν στο νέο τους scooter είναι κοινές με το αυτοκίνητο της εταιρίας, «i3».

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ