net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 5-7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι 13ες BMW Motorrad Days, το μεγαλύτερο γεγονός της BMW για φέτος.

BMW Motorrad Days: Στην τελική ευθεία

Η μεγάλη γιορτή της BMW, που συμπίπτει και με τα 90ά γενέθλια της, βρίσκεται πλέον ελάχιστες ημέρες μακριά και αναμένεται να είναι το λαμπρότερο event της για φέτος.

 
Οι 13ες BMW Motorrad Days θα πραγματοποιηθούν στις 5-7 Ιουλίου στην τουριστική πόλη Garmisch-Partenkirchen στη Βαυαρία και αναμένεται να συγκεντρώσουν περισσότερους από 35.000 φίλους της BMW για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την παραγωγή της πρώτης της μοτοσικλέτας, μιας R 32.

Οι άνθρωποι της BMW περιμένουν περισσότερους από 35.000 φίλους της να παρευρεθούν σε αυτή την εορταστική συνάντηση και όλα δείχνουν ότι έχουν φροντίσει ώστε να κρατήσουν τους πάντες ευχαριστημένους.

Αγώνες με μοτοσικλέτες με κινητήρες boxer, εντυπωσιακά stunts από τον κορυφαίο Chris Pfeiffer, όλα τα νέα μοντέλα της BMW έτοιμα για test ride, stunts με αυτοκίνητα (!), ένα μικρό «μουσείο» 500 τ.μ. με όλα τα σημαντικά μοντέλα της εταιρίας αλλά και το BMW Concept Ninety θα περιμένουν για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες και φίλους των Βαυαρών. Το τριήμερο φυσικά θα συμπληρωθεί από τα γνωστά πάρτι της BMW, άλλα μικρότερης κλίμακας events, ενώ δύο υπερτυχεροί επισκέπτες θα κερδίσουν δύο μοτοσικλέτες της BMW, ειδικές εκδόσεις για τα 90 χρόνια της εταιρίας.

Για να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη μεγάλη γιορτή της γερμανικής εταιρίας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτό το σκοπό.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ