net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H κριτική επιτροπή για το μεγάλο διαγωνισμό της BMW Motorrad. Από αριστερά οι Rick Yune, Charley Boorman, Adrien Brody και Jutta Kleinschmidt.

Ένας κόσμος, ένα R 1200 GS: Κριτική επιτροπή

Τα ονόματα των κριτών που θα ξεχωρίζουν τους πέντε τυχερούς του διαγωνισμού «Ένας κόσμος, ένα R 1200 GS» ανακοίνωσε η BMW, τέσσερις ημέρες πριν από την τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.

 
Ειδικότερα, η επιτροπή θα απαρτίζεται από τέσσερις διάσημους κριτές οι οποίοι έχουν διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρία στους δύο τροχούς αλλά ένα πολύ σημαντικό κοινό σημείο. Είναι όλοι τους λάτρεις της μοτοσικλέτας.
Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τους Adrien Brody, Rick Yune, Charley Boorman και Jutta Kleinschmidt.

Για τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood, Adrien Brody, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και το μόνο που προκαλεί -ευχάριστη- έκπληξη είναι η άγνωστη στο ευρύ κοινό αγάπη του για τις μοτοσικλέτες τις οποίες οδηγεί από τότε που ήταν 13 ετών. 

Η Kleinschmidt αποτελεί και την πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς πέρα από γυναίκα είναι και πρωταθλήτρια του Rally Dakar (2001), ενώ από το 1988 μέχρι το 1994 συμμετείχε στον θρυλικό αγώνα με μοτοσικλέτα! Επιπρόσθετα είναι και η πρώτη γυναίκα που κέρδισε ειδική διαδρομή στο Rally Dakar.

Ο Rick Yune είναι αμερικανός ηθοποιός κορεάτικης καταγωγής και πρώην αθλητής των πολεμικών τεχνών ο οποίος έχει παίξει σε αρκετές ταινίες δράσης με πιο γνωστές την «The Fast and the Furious» και την 20ή κινηματογραφική ταινία της σειράς James Bond «Die Another Day». 

Ο Άγγλος ηθοποιός Charley Boorman είναι γνωστός για τη σχέση που έχει με τους δύο τροχούς η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Long Way Down» που πραγματοποίησε στο πλευρό του Ewan McGregor.

Σύμφωνα με την BMW Motorrad οι τέσσερις κριτές θα επιλέξουν τους πέντε εκείνους τυχερούς που θα ενσωματώνουν καλύτερα στον χαρακτήρα τους τα στοιχεία του στιλ, της περιπέτειας, της δράσης και αθλητικού πνεύματος. 

Περισσότερα για τον μεγάλο διαγωνισμό της γερμανικής εταιρίας, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ΟΛΟΙ ι όσοι έχουν δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ