net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Pastrana: Η τρέλα πάει στο…νερό!

Ο Αμερικανός πρωτοπόρος του Free Style MX, δεν παύει να μας εντυπωσιάζει κατά καιρούς με τα παράτολμα και άκρως εντυπωσιακά stunts που παρουσιάζει. Ύστερα λοιπόν από την παρένθεση στον δίκυκλο βίο του με τους αγώνες Rallye, o Pastrana επιστρέφει δριμύτερος και…βρεγμένος!

 
Τον κρατήρα ενός ανενεργού ηφαιστείου που έχει μετατραπεί σε λίμνη επέλεξε ο Travis Pastrana, προκειμένου να πραγματοποιήσει το νέο του stunt. To …ειδυλλιακό αυτό περιβάλλον βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα και για τις ανάγκες του εγχειρήματος τοποθετήθηκε μία ράμπα άλματος σε απόσταση 33 μέτρων από την ακτή του κρατήρα, μέσα στο νερό.

Ο Pastrana επιτάχυνε μέχρι τα 110 χ.α.ω. στο έδαφος και στην συνέχεια …πλάναρε (!!) μέσα στο νερό μέχρι την ράμπα, όπου πραγματοποίησε άλμα και ακολούθως βουτιά μαζί με την μοτοσικλέτα στα φιλόξενα μαύρα νερά του κρατήρα.

Αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσπάθεια, σε μία –σπάνια- αναλαμπή συναίσθησης του κινδύνου, δήλωσε:«Ήταν ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που έκανα ποτέ. Αν γινόταν λάθος στην ταχύτητα και την είσοδο στο νερό, θα έχανα τον έλεγχο και θα έπεφτα «σερφάροντας» στην επιφάνεια πάνω στην ράμπα»

Αξίζει να σημειωθεί, πως η MX μοτοσικλέτα με την οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο παγκοσμίο "υδρο-άλμα" ήταν παραγωγής, χωρίς να έχει υποστεί καμία απολύτως μετατροπή στα ελαστικά ή στον κινητήρα.

Εμείς δεν έχουμε να ευχηθούμε παρά «καλά μυαλά» στον συμπαθή Travis και σύντομα με Jet Skί στο…χώμα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ