net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προστασία αυχένα από την BMW

Η BMW ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός προστατευτικού για τον αυχένα που μειώνει κατά μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες τραυματισμού σε αυτό το ιδιαίτερα ευπαθές σημείο του σώματος ενός αναβάτη. Βάσει τα λεγόμενα της εταιρίας, το σύστημα διατίθεται και κοστίζει περίπου 500 €.

 
Το σύστημα αυτό τοποθετείται ανάμεσα στους ώμους και το κράνος του αναβάτη και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει προστασία στην σπονδυλική στήλη σε περίπτωση ατυχήματος.

H BMW αναφέρει πως η κατασκευή αυτή είναι κατασκευασμένη από μια μίξη υλικών carbon fibre, kevlar και fiber-glass και μέγιστη δύναμη και αντοχή.
Η εταιρία προσθέτει πως το Neck Brace είναι άνετο στη χρήση καθώς τα σημεία επαφής με τον αναβάτη είναι ενισχυμένα με προστατευτικό, υποαλλεργικό αφρό ώστε σε καμία περίπτωση να μη τον τραυματίζουν.

Επίσης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αφαιρείται εύκολα γύρω από τον λαιμό, σαν κολάρο, χάρη στους δύο ιμάντες στο πλάι.
Τονίζεται επίσης πως η ασφάλεια που παρέχει είναι η αποφυγή εκτενών κινήσεων του κεφαλιού του αναβάτη μπροστά, πίσω ή πλάγια χωρίς φυσικά να μειώνει την ελευθερία των κινήσεων κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Το Neck Brace είναι ένα επαναστατικό προϊόν που αναβαθμίζει τον τομέα της μοτοσικλετιστικής ασφάλειας και είναι το επόμενο μεγάλο βήμα μετά την παρουσίαση των προστατευτικών θωράκων, πλάτης αλλά και των full face κρανών.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ