net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέες ευέλικτες χρηματοδοτήσεις BMW

Τη νέα της υπηρεσία, με όνομα BMW Financial Services, παρουσίασε η ΒΜW Hellas πριν από μερικές ημέρες. Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξειδικεύεται στην παροχή χρηματοοικονομικών προϊόντων για τους υποψήφιους αγοραστές μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου.

 
Η νέα Τράπεζα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2006 και λειτουργεί ως υποκατάστημα της BMW Austria Bank, προσφέροντας μια πλήρη σειρά από χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες. Ανάμεσα σε αυτά, περιλαμβάνονται δάνεια, ασφαλιστικά προϊόντα, πακέτα προπληρωμένης συντήρησης, προγράμματα renting (μακροχρόνιας μίσθωσης) και πλήρη κάλυψη των Επίσημων Εμπόρων του δικτύου της BMW Hellas σε χρηματοδότηση αγορών χονδρικής, ανταλλακτικών, ανταλλαγών, κεφαλαίου κίνησης, πάγιου εξοπλισμού και εγκαταστάσεων. Τι κερδίζουν, όμως, οι υποψήφιοι αγοραστές μιας μοτοσικλέτας BMW;

Η BMW Financial Services έχει αναπτύξει δύο προγράμματα, που προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγοραστή. Το Motorrad Active, το οποίο προσφέρει σταθερό επιτόκιο, χαμηλή προκαταβολή (από 10%), εξόφληση από 12 έως 60 μήνες και επιλογή της ημερομηνίας πληρωμής, ενώ διατίθεται και για την αγορά μεταχειρισμένης μοτοσικλέτας.

Το Motorrad Trophy προσφέρει χαμηλή μηνιαία δόση, σταθερό επιτόκιο, προκαταβολή από 20%, εξόφληση σε 24, 30 ή 36 μήνες, ευέλικτους τρόπους πληρωμής και συμφέρουσες επιλογές για την εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης. Αναλυτικότερα, ο κάτοχος μπορεί είτε να εξοφλήσει κανονικά, είτε να ζητήσει επαναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης, διάρκειας μέχρι και 36 μηνών, είτε να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο BMW, επιστρέφοντας τη μοτοσικλέτα του και προσαρμόζοντας τη συμφωνία.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 210-918500.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ