Γκοργκόλης Α.Ε.: Στηρίζει τους επαγγελματίες δικυκλιστές

Σε μια κίνηση στήριξης των εργαζόμενων με δίκυκλο, όπως τους διανομείς και τις εταιρείες courier, προχωρά η Γκοργκόλης Α.Ε. Δείτε αναλυτικά.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών και της πανδημίας του COVID-19, που έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας, οι εργαζόμενοι δικυκλιστές στους τομείς του delivery και των courier εργάζονται αυτή την στιγμή, περισσότερο από ποτέ. Η Γκοργκόλης Α.Ε. αναγνωρίζει την προσπάθεια τους και πραγματοποιεί μια συνεισφορά υποστήριξης, για να κάνει ευκολότερη την δουλειά των ανθρώπων που δεν έχουν σταματήσει να κινούνται.
 
Πιο συγκεκριμένα, η συνεισφορά αφορά το μοντέλο Daytona Velos-R 125, το οποίο διατίθεται με έκπτωση 300 ευρώ, για τους επαγγελματίες και εργαζόμενους στα delivery. H προσφορά έχει εφαρμογή για αγορά του Velos-R 125, μέχρι τις 31 Μαΐου 2020. Παράλληλα, ο αναβάτης επωφελείται από δυνατότητα εξόφλησης σε 24 μήνες άτοκα.
 
Τέλος, η Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοίνωσε και έκπτωση 30% σε όλα τα ανταλλακτικά του Daytona Velos-R 125, που θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του έτους.

Διαβάστε παρακάτω και το ανάλογο δελτίο τύπου της Γκοργκόλης Α.Ε.

«COVID-19: ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες COURIER αλλά και τα παιδιά των DELIVERY που μας υποστηρίζουνε να μένουμε σπίτι,
 
Προσφέρουμε:
Για τους επαγγελματίες και εργαζόμενους στα delivery
• 300 ευρώ ΕΚΠΤΩΣΗ              (έως 31/05/2020)
• 24 μήνες ΑΤΟΚΑ
• 30% ΕΚΠΤΩΣΗ στα ανταλλακτικά         (έως 31/12/2020)
 
Αφορά το μοντέλο DAYTONA VELOS R 125»
 

  • ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

    ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝ 300 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !!! ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΛΟΓΟ ΚΕΡΔΟΥΣ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!

      7