Μοντέρνο και σπορ

Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός

Νέες χαμηλότερες τιμές

Η Kymco έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα χρονιά και συνεχίζει τις προσφορές. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της μπήκε το Agility 16+ στις εκδόσεις 125i CBS και 150i ABS.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η σειρά των Agility 16+ απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη πρόταση, ώστε να μετακινούνται με στυλ χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία. Ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος και τονίζεται από τα σύγχρονα φώτα θέσης τεχνολογίας LED, ενώ για την άνεση του αναβάτη φροντίζει η φιλόξενη σέλα με το πλούσιο αφρώδες. Από κάτω της υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος και μερικά ακόμη μικροαντικείμενα. Το κεντρικό σταντ, ο αναδιπλούμενος γάντζος, η παροχή ρεύματος 12v, η σχάρα και οι ζάντες αλουμινίου ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό.

Είναι διαθέσιμα με σύγχρονους και οικονομικούς κινητήρες από 50 έως 200 κυβικά, οι οποίοι σε συνεργασία με τη βελτιωμένη μετάδοση χαρίζουν δυνατές επιταχύνσεις, ενώ η χαμηλή κατανάλωση σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων κάνουν αραιές τις επισκέψεις στο βενζινάδικο. Το όμορφο τελικό της εξάτμισης, ενισχύει τον ήχο και προσθέτει πόντους στην εμφάνιση του scooter. 

Πλέον τα Agility 16+ 125i CBS και 150i ABS διατίθενται σε νέες χαμηλότερες τιμές μετρητοίς, ώστε να μπορούν να γίνουν δικά σας πιο εύκολα από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα:

  • Agility 16+ 125i CBS: 2.065 ευρώ
  • Agility 16+ 150i ABS: 2.195 ευρώ

Εναλλακτικά, μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσα από τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Kymco που περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 800-11-20025

www.kymco.gr