Κινητήρες από 50 έως 200 κυβικά

Μοντέρνο και σπορ

Kymco Agility 16+ από 1.900 ευρώ

Η σειρά Agility 16+ της Kymco προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για όσους επιθυμούν στυλ, αξιοπιστία, επιδόσεις και χρηστικότητα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το Agility 16+ καταφέρνει να αιχμαλωτίζει τα βλέμματα χάρη στη σπορ και μοντέρνα εμφάνισή του, ενώ τα φώτα θέσης τεχνολογίας LED βοηθούν στο να γίνεται αισθητή η παρουσία του scooter. Η σέλα διαθέτει πλούσιο αφρώδες, για μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις σας και κάτω από αυτή υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για ένα jet κράνος, ενώ περισσεύει χώρος και για μικροαντικείμενα. Ο αναδιπλούμενος γάντζος, η παροχή ρεύματος 12v και η σχάρα ανεβάζουν τα επίπεδα πρακτικότητας του scooter.

Είναι διαθέσιμα με σύγχρονους και οικονομικούς κινητήρες από 50 έως 200 κυβικά, οι οποίοι σε συνεργασία με τη βελτιωμένη μετάδοση χαρίζουν δυνατές επιταχύνσεις, ενώ η χαμηλή κατανάλωση σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων κάνουν αραιές τις επισκέψεις στο βενζινάδικο. Το όμορφο τελικό της εξάτμισης, ενισχύει τον ήχο και προσθέτει πόντους στην εμφάνιση του Agility16+.

Το στιβαρό του πλαίσιο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δημιουργεί μια χαμηλή θέση οδήγησης και επιτρέπει τη μεταφορά του ρεζερβουάρ κάτω από το πάτωμα για χαμηλότερο κέντρο βάρους και βελτιωμένη ευελιξία τόσο μέσα στην πόλη, όσο και εκτός αυτής. Διαθέτει δισκόφρενα και στους δυο τροχούς τα οποία εξασφαλίζουν προοδευτικό και ασφαλές φρενάρισμα κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ τα όργανά του που αποτελούνται από ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις, παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη.

Η σειρά των Agility 16+ είναι διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Kymco με τις τιμές να ξεκινούν από τα 1.900 ευρώ για την έκδοση των 50 κυβικών.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.kymco.gr