net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

6.690 ευρώ η τιμή προσφοράς για το ER-6f!

To Ninja 300 στα 4.490 ευρώ, είναι φθηνότερο από αντίστοιχου κυβισμού scooter πλέον!

Εξαιρετική η τιμή την προηγούμενης έκδοσης του Versys 1000, στα 9.990 ευρώ!

13.490 το Z1000SX που ταιριάζει περισσότερο στους ελληνικους δρόμους σε σχέση με τα απόλυτα supersport.

Προσφορές Kawasaki!

Sport? Dual-purpose? Sport Touring? Για κάθε κατηγορία και επίπεδο εμπειρίας, μια απολαυστική μοτοσυκλέτα Kawasaki σε περιμένει να την κάνεις δική σου σε τιμή προσφοράς.

 
  • Ninja 300 : Η Ninja 300 έχει ορίσει την κατηγορία των σύγχρονων entry-level supersport μοτοσυκλετών, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα μεγάλο εύρος αναβατών να ανακαλύψουν τη μαγεία της sport οδήγησης. Με εμφάνιση μεγάλης Ninja, δυνατό δικύλινδρο κινητήρα 296cc και προηγμένη τεχνολογία, η Ninja 300 δεν κάνει συμβιβασμούς στις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση.
Τιμή Προσφοράς: 4.490 ευρώ 
  • ER-6f : Sport οδήγηση, καθημερινή μετακίνηση, ταξίδια: η απολαυστική all-rounder ER-6f θα ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες. Χρηστική στην καθημερινή οδήγηση χάρη στην άνετη θέση οδήγησης, τον εύκολο χειρισμό και τον εύστροφο κινητήρα με ισχυρή απόδοση στις χαμηλές / μεσαίες στροφές, η ER-6f είναι εξοπλισμένη με αεροδυναμικό φέρινγκ και ζελατίνα για άνεση και προστασία από τον άνεμο στα ταξίδια σου.
Τιμή Προσφοράς: 6.690 ευρώ

  • Versys 1000 : Μόνος ή με παρέα, στις καθημερινές σου μετακινήσεις ή σε μακρινά ταξίδια, ο μοναδικός συνδυασμός του τετρακύλινδρου σε σειρά κινητήρα με ένα ελαφρύ και ευέλικτο πλαίσιο αποτελεί σίγουρη συνταγή για διασκεδαστικές διαδρομές σε κάθε δρόμο. Διατίθεται με standard ABS και Traction Control. 
Τιμή Προσφοράς: 9.990 ευρώ

  • Z1000SX : Η ονειρική Z1000SX συνδυάζει μοναδικά το sport στυλ και τις δυνατές επιδόσεις με πρακτικές ταξιδιωτικές δυνατότητες, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο της απόλυτης Sport Touring μοτοσυκλέτας.
Τιμή Προσφοράς: 13.490 ευρώ

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ