net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H BMW θα συνεργαστεί στενά με την Alpinestars ώστε να εισαγάγει την τεχνολογία Tech Air σε είδη ρουχισμού της.

Ο αερόσακος της Alpinestars δε χρησιμοποιεί αισθητήρες στη μοτοσικλέτα, παρά μόνο στο ρούχο που τον χρησιμοποιεί.

Αερόσακος για προστασία όλου του κορμού μπροστά και πίσω, καθώς και των ώμων.

Η κεντρική μονάδα ελέγχου του αερόσακου θα βρίσκεται μέσα στο σκληρό προστατευτικό της πλάτης.

Με τον αερόσακο φουσκωμένο η προστασία καλύπτει όλα τα ζωτικά μέρη του κορμού.

Συνεργασία BMW-Alpinestars για εξοπλισμό με αερόσακο

Σε αποκλειστική συνεργασία με την Alpinestars, η BMW Motorrad εξελίσσει και πρόκειται σύντομα να παρουσιάσει μια νέα σειρά εξοπλισμού ασφαλείας με αερόσακο για μοτοσικλετιστές.

 

Εδώ και πολλά χρόνια η BMW Motorrad έχει επενδύσει στην ανάπτυξη του δικού της εξοπλισμού ασφαλείας, σχεδιάζοντας κράνη και είδη ρουχισμού υψηλής ποιότητας. Παράλληλα έχει αναπτύξει τη δική της πιστοποίηση ασφαλείας, C.A.R.E. ή Concept of Rider Equipment, ως επιβεβαίωση πως ο πελάτης αποκτά ένα προϊόν που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με τα κορυφαία στάνταρ ασφάλειας, καινοτομίας, άνεσης και ποιότητας.

Θέλοντας να εισαγάγει μια σειρά ρουχισμού με αερόσακο στη γκάμα της, η BMW στράφηκε στην Alpinestars, η οποία έχει ήδη αποκτήσει αρκετή τεχνογνωσία με το σύστημα Tech-Air™ που έχει εξελίξει η ίδια. Μαζί οι δύο αυτές εταιρείες σχεδιάζουν μια κοινή γκάμα μοτοσικλετιστικού εξοπλισμού με αερόσακους, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με αμφότερες τις επωνυμίες ως απόδειξη αυτής της υψηλής συνέργειας.

Η αρχή θα γίνει με ένα μπουφάν με αερόσακο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε ανδρική και γυναικεία έκδοση. Βασίζεται στην τεχνολογία Tech-Air™ της Alpinestars, η οποία δεν απαιτεί αισθητήρες πάνω στη μοτοσυκλέτα, γεγονός που εξαλείφει την περίπτωση λανθασμένης ενεργοποίησης του αερόσακου (αν αυτός συνδέεται με τη μοτοσικλέτα μέσω κορδονιού) ή την ανάγκη για διαδικασία επανασύνδεσης αν ο αναβάτης αλλάξει μοτοσικλέτα (στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται ασύρματοι αισθητήρες). Η τεχνολογία Tech-Air™ χρησιμοποιεί αισθητήρες πάνω στο ίδιο το ρούχο και ο αερόσακος έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τον κορμό και τους ώμους, τόσο από μπροστά όσο και από πίσω.

Προς το παρόν η πληροφόρηση από πλευράς BMW Motorrad περιορίζεται στο να ανακοινώσει πως το μπουφάν αυτό βρίσκεται υπό εξέλιξη, δίχως να αποκαλύπτει πότε θα είναι εμπορικά διαθέσιμο.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ