net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Triumph Daytona 675: Μικρή ανανέωση

Μικρής έκτασης και επικεντρωμένες στον αισθητικό τομέα θα είναι οι αλλαγές στις οποίες θα υποστεί το Daytona 675, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Triumph. Το μεσαίο ss, το οποίο φημολογείται πως θα ανανεωθεί ριζικά το 2013, δεν πρόκειται να αλλάξει ιδιαίτερα του χρόνου, παρά μόνο αισθητικά.

 
Σύμφωνα με την Triumph, το Daytona θα αποκτήσει νέα λογότυπα και αυτοκόλλητα, καθώς και το μαύρο σπόιλερ της έκδοσης 675R. Επιπλέον, θα προστεθεί το λογότυπο της Triumph στο καπάκι του συμπλέκτη και θα γίνουν αισθητικές μικροεπεμβάσεις και στα καπάκια του κινητήρα. Τέλος, θα αλλάξουν (αισθητικά πάντα) κάποιες λεπτομέρειες πάνω στη μοτοσικλέτα, οι οποίες θα δώσουν έναν νέο αέρα στο Daytona, το οποίο θα διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο και κόκκινο.

Όσον αφορά, τώρα, στις φήμες που θέλουν το Daytona να ανανεώνεται σημαντικά για το 2013, θυμίζουμε πως δημοσίευμα της MCN, το οποίο συνοδεύεται από κατασκοπικές φωτογραφίες, θέλει το βρετανικό τρικύλινδρο να αλλάζει ριζικά στους τομείς της αισθητικής και των μηχανικών μερών, χωρίς, όμως, να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ