net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ATV & Quad Kawasaki

Ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό Quad (KFX 450R) και δύο κλασσικά ATV (KVF 360 4X4 & KVF 750 4X4), συνθέτουν μια ολιγομελή, αλλά πολύ «δυνατή» γκάμα τετράτροχων για την Kawasaki, η οποία αντιπροσωπεύεται επίσημα στην Ελλάδα, από την ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ.

 
Αναλυτικότερα τα τετράτροχα της Kawasaki που εισάγονται επισήμως στην Ελλάδα είναι τα εξής:

KVF 360 4X4 – 9.490 ευρώ

Το «μικρό» της γκάμας, το οποίο παρουσιάζει όμως μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου. Εξοπλίζεται με τετράχρονο, αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 362κ.εκ. και αυτόματη μετάδοση, που περιλαμβάνει «κοντά» και όπισθεν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης. Στις αναρτήσεις συναντάμε γόνατα MacPherson και μονά αμορτισέρ μπροστά, ενώ πίσω υπάρχει άκαμπτος άξονας με μονό επίσης αμορτισέρ. Σε ότι αφορά στα φρένα, το KVF 360 ξεχωρίζει με το πολύδισκο και στεγανοποιημένο σύστημα πέδησης στον πίσω άξονα, ενώ μπροστά υπάρχουν δύο δίσκοι με μονοπίστονες δαγκάνες.

KVF 750 4X4 – 12.290 ευρώ

ATV φτιαγμένο για τα «δύσκολα», με V90 κινητήρα χωρητικότητας 749κ.εκ., αυτόματη μετάδοση με επιλογή «κοντών» και δυνατότητα κλειδώματος του εμπρόσθιου διαφορικού. Αν σε αυτά τα χαρακτηριστικά προστεθεί η ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά, τύπου «A», ψαλίδια μπροστά και πίσω και η απόδοση των 50,4 ίππων και των 6,1 κιλών ροπής, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα πραγματικό εκτός δρόμου «πορθητή», ικανό να φτάσει εκεί που όλα τα άλλα οχήματα σταματούν. Όπως και στο KVF 360, και εδώ συναντάμε το στεγανό πολύδισκο σύστημα πέδησης στο πίσω μέρος, ενώ μπροστά το φρενάρισμα αναλαμβάνουν δύο δισκόφρενα διαμέτρου 200χλστ.

KFX 450R – 9.990 ευρώ

Αγωνιστικό, καθαρόαιμο, Quad, κατάλληλο για αγώνες ΜΧ, Cross Country και Trail Ride. Με μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, τετράχρονο κινητήρα απόδοσης 43 ίππων, μετάδοση με αλυσίδα και κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, το KFX 450R είναι φτιαγμένο για αδρεναλίνη και γρήγορη, επιθετική οδήγηση. Οι αναρτήσεις του αποτελούνται από διπλά, τύπου «Α», με μονά αμορτισέρ μπροστά και άκαμπτο άξονα με επίσης μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα του αποτελούνται από τρία συνολικά δισκόφρενα, δύο διαμέτρου 163χλστ. στους μπροστινούς τροχούς και ένα μονό διαμέτρου 200χλστ. στο πίσω άξονα.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ