net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kymco: Μaxxer 450i & MXU 500 IRS

Για το 2010, η Kymco προσθέτει ένα νέο μοντέλο στην γκάμα των τετράτροχων της, με την ονομασία Maxxer 450i, ενώ ανανεώνει παράλληλα το μεγαλύτερο ATV της, MXU 500, τοποθετώντας του ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω και προσθέτοντας του πλούσιο εξοπλισμό στη βασική του έκδοση.

 
Maxxer 450i

Το Maxxer 450i αποτελεί ένα νέο μοντέλο που ανήκει στη νεοσύστατη κατηγορία των Sport ATV. Πρόκειται για τετράτροχα που συνδυάζουν στοιχεία τόσο από τα «παραδοσιακά» ATV, όσο και από Quad. To Maxxer 450i έχει κληρονομήσει από τα ATV την ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω (με αντιστρεπτική δοκό), τη δυνατότητα κίνησης 2Χ4 και 4Χ4 και την αυτόματη CVT μετάδοση, ενώ από τα Quad προέρχονται η επιθετική εμφάνιση, το αγωνιστικό στήσιμο και η υψηλή απόδοση του κινητήρα. Ο τελευταίος είναι ένα μονοκύλινδρο, τετραβάλβιδο και υγρόψυκτο μηχανικό σύνολο, το οποίο τροφοδοτείται μέσω ψεκασμού και αποδίδει 33,5 ίππους, στην «ανοικτή», αγωνιστική έκδοση του. Σημαντικά επίσης χαρακτηριστικά του Maxxer 450i, αποτελούν τα τρία υδραυλικά δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες, οι αλουμινένιοι τροχοί, οι προβολείς τύπου projector και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Το Maxxer 450i οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου στην έκδοση δρόμου, μεταφέρει νόμιμα δύο επιβάτες και κρύβει μια μεγάλη έκπληξη στους υποψήφιους αγοραστές του, οι οποίοι θα χρειαστεί να καταβάλουν 7.790 ευρώ για την απόκτηση του.

MXU 500 IRS

Το MXU 500 αποκτά ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω, αποτελούμενη από ψαλίδια και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. H I.R.S. (Independent Rear Suspension), ολοκληρώνει την εικόνα ενός από τα καλύτερα Utility ATV της αγοράς, προσδίδοντας του ακόμη μεγαλύτερες αναρριχητικές ικανότητες και καλύτερο έλεγχο. Το MXU 500 I.R.S., διαθέτει υγρόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 500 κ.εκ. απόδοσης 38,4 ίππων (έκδοση Off-Road), επιλογή ανάμεσα σε «κοντό/μακρύ» και δικίνηση/τετρακίνηση, όπισθεν, τεράστιους χώρους, μεγάλες σχάρες μπροστά και πίσω, τρία δισκόφρενα, ψηφιακό πίνακα οργάνων και πλήρες πακέτο μαρσπιέ/προστατευτικών. Εξακολουθεί να οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου, ενώ στα 8.395 ευρώ που κοστίζει, συμπεριλαμβάνονται μπαγκαζιέρα και «εργάτης» έλξης 1.360 κιλών!

Η απόκτηση των Maxxer 450i και MXU 500 IRS είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτονται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ