net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρώτη επαφή Versys

Ταξιδέψαμε μέχρι τη γειτονική Σαρδηνία για την παρουσίαση του νέου Kawasaki Versys για το 2010. Αλλαγές στο νέο μεσαίο on-off της πράσινης εταιρείας έγιναν στην αισθητική του, στην άνεση που προσφέρει στον αναβάτη, αλλά και στο χαρακτήρα του.

 
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Kawasaki αφορούν στην ανάρτηση, η οποία έχει μεγάλη διαδρομή και πλέον είναι ρυθμιζόμενη, στην άνετη θέση οδήγησης, η οποία έγινε πιο άνετη τόσο για τον οδηγό, όσο και για το συνοδηγό, και στον δικύλινδρο κινητήρα του για μεγαλύτερη ροπή στο χαμηλό και μεσαίο φάσμα στροφών. Σε σχέση με των προκάτοχό του, αλλαγές υπάρχουν κυρίως στα περιφερειακά του. Με νέο, ακόμη πιο μοντέρνο σχεδιασμό, που προδίδει τις αθλητικές του διαθέσεις, περισσότερη άνεση στη θέση οδήγησης, χάρη στη νέα ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το Versys φτιάχτηκε για εξορμήσεις με άνεση και στυλ. Νέα είναι, επίσης, και τα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, αλλά και η χρήση σινεμπλόκ για τη στήριξη του κινητήρα, ώστε να μειωθούν οι κραδασμοί.
Με άκρως sport σχεδιασμό, ροπάτο κινητήρα και πολύ καλή θέση οδήγησης το νέο 650άρι on-off τιμά το όνομά του, που το θέλει να είναι ευέλικτο και παιχνιδιάρικο, με καλό κράτημα και καλή πληροφόρηση του αναβάτη.
Για τις εντυπώσεις μας, όπως και για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, διαβάστε το σχετικό άρθρο στο τεύχος Νο.03 του Moto Tριτη που θα κυκλοφορήσει στις 02 Φεβρουαρίου.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ