net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

DERBI SONAR 125

RIEJU RS3 125

SYM CEVALO 125

Commuter-άκια παντός τύπου

Το 2010 θα είναι ένα προνομιακό έτος για τους λάτρεις των scooter και μικρών commuters. Όσοι χρησιμοποιούν μικρού κυβισμού μοτοσικλέτες για καθημερινή, οικονομική και γρήγορη μετακίνηση, είτε είναι νεαροί, είτε έμπειροι αναβάτες, θα ενθουσιαστούν με τα νέα μοντέλα.

 
Τα scooter και γενικά τα «μικρά» μοντέλα όλων των εταιρειών, πλέον, δανείζονται το design και την τεχνολογία κατασκευής από τις μεγαλύτερες μοτοσικλέτες. Ακόμη και τεχνολογικές εφαρμογές για τη λειτουργία του κινητήρα τους χρησιμοποιούνται, προσδίδοντας εξαιρετική οικονομία, άνεση και επιδόσεις. Όσοι, λοιπόν, αντιμετωπίζουν τις μοτοσικλέτες σαν καθημερινό εργαλείο και θέλουν να μετακινούνται με άνεση και στυλ, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το επιτύχουν. Δεν είναι όλες οι χαμηλού κυβισμού μοτοσικλέτες scooter. Η εμφάνιση μπορεί να διαφέρει. Παρακάτω είναι τρεις προτάσεις για μοτοσικλέτες 125κ.εκ. από όλους τους τύπους.

Derbi
Sonar 125
Το αστικό scooter

Η υπό την σκέπη του Piaggio Group, πλέον, Derbi, βγήκε σε «αντεπίθεση» διαρκείας προάγγελο της οποίας αποτελούν τα Sonar 125, τα οποία μας δίνουν μια πρώτη γεύση από την μελλοντική δυναμική της ισπανικής εταιρείας.H ολοκαίνουργια πρόταση της Derbi ακούει στο όνομα Sonar και διατίθεται σε τετράχρονη έκδοση των 125 με αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα δυο βαλβίδων. Με μεγάλους τροχούς (16 ίντσες μπροστά και 14 πίσω), νεανική σχεδίαση, ικανοποιητικούς χώρους και επιδόσεις στα πλαίσια της κατηγορίας, το Sonar αποτελεί μια από τις πιο φρέσκιες προτάσεις στον τομέα των αστικών scooter.

Rieju
RS3 125
Το supersport μινιατούρα

Μια design-άτη κατασκευή από την Ισπανική Rieju. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό sport μοντέλο στα 125 κ.εκ., το οποίο θα αντικαταστήσει τα αντίστοιχου κυβισμού RS2. Με τη βοήθεια της Ariane Tech και Xenophya Design, σχεδιάστηκε απ’ το μηδέν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ο υγρόψυκτος κινητήρας του προέρχεται από το YZF-R125 και η εμφάνισή του από την Xenophya design. Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί χοντρό σωληνωτό πλαίσιο αλουμινίου, ανεστραμμένο πιρούνι, ενισχυμένο ψαλίδι και τροχούς όμοιους με της Marchesini.

SYM
Cevalo 125
Το γυμνό commuter

Tο Cevalo είναι μία commuter μοτοσικλέτα 125 κ.εκ., του οποίου η σχεδίαση δεν περνά απαρατήρητη. Πρόκειται για έναν τετράχρονο τετραβάλβιδο κινητήρα με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Παρότι αερόψυκτος, είναι αρκετά δυνατός με την ιπποδύναμη να φτάνει τους 15 ίππους. Με τα εμπρός φώτα να μοιάζουν στα Yamaha FZ, τους τροχούς να θυμίζουν Honda CB1000RR και ογκώδη εξάτμιση, είναι μια καθώς-πρέπει γυμνή μοτοσικλέτα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ