net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διαθέσιμο το πολυτάλαντο Kymco Maxxer 300

Το πλέον «Fun» Quad της Kymco τώρα παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένo από ποτέ και στα πλαίσια της μόδας, σε λευκό χρώμα με νέα εντυπωσιακά γραφικά. Σκληροτράχηλο σε χαρακτήρα, το νέο Maxxer 300 αποτελεί το απόλυτο όπλο διασκέδασης, συνδυάζοντας ιδανικά καθημερινή και εξειδικευμένη χρήση.

 
Με υγρόψυκτο κινητήρα 271 κ.εκ. απόδοσης 20 ίππων, ανεξάρτητη ανάρτηση μπροστά, αλουμινένιο ψαλίδι τύπου μοτοσiκλέτας, τρία υδραυλικά δισκόφρενα, δυνατότητα επιλογής όπισθεν στο αυτόματο κιβώτιο CVT, τεράστια σχάρα αποσκευών, μεγάλο δοχείο καυσίμου 12,5 λίτρων, άδεια κυκλοφορίας για δύο άτομα και οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου, είναι έτοιμo να προσφέρει μοναδικές, αξέχαστες στιγμές μέσα στο καλοκαίρι.

Η τιμή του παραμένει σταθερή στα 4.590 ευρώ και η απόκτησή του είναι εύκολη μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ