net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

3 νέα μοντέλα από το Piaggio Group

Ο καιρός δεν μας έκανε το χατίρι κατά την παρουσίαση των Aprilia Mana GT, Shiver GT και του Moto Guzzi Stelvio 4V NTX, στους υποβλητικούς Δολομίτες της Ιταλίας. Κρύο, βροχή και ομίχλη έδωσαν δυνατά το «παρών», αλλά δεν κατάφεραν να χαλάσουν την όρεξη για βόλτα σε αυτό το μαγευτικό μέρος του πλανήτη.

 
Aprilia Mana GT

Το νέο Mana GT έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την γκάμα της καινοτομικής μοτοσικλέτας της ιταλικής εταιρίας και πέρα από το μπικίνι φέρινγκ με τη ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα διαθέτει και το νέο δικάναλο ABS της Continental στο βασικό του εξοπλισμό. Η τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική διαφορά σε σχέση με τη στάνταρτ έκδοση, αφορά στο νέο set up του πιρουνιοπυ, κίνηση που υπαγορεύτηκε λόγω του βάρους που προσθέτει το fairing στο μπροστινό τμήμα.

Aprilia Shiver GT

Η ουσιαστικότερη διαφορά του νέου Shiver GT από το γυμνό μοντέλο είναι η…οφθαλμοφανής, δηλαδή η τοποθέτηση ενός μικρού φέρινγκ που κάνει πλέον την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων σημαντικά πιο γρήγορη και ευχάριστή. Το νέο ABS της Continental είναι διαθέσιμο και σε αυτό το μοντέλο, ανήκει όμως, στον προαιρετικό του εξοπλισμό.

Moto Guzzi Stelvio 4V NTX

Το Stelvio 4V NTX αποτελεί την πιο πλούσια και ιδιαίτερη έκδοση του μεγάλου on-off της Moto Guzzi. Οι αλουμινένιες πλαϊνές βαλίτσες, τα προστατευτικά κάγκελα του κινητήρα, το προστατευτικό του άξονα, οι δύο μικροί προτζέκτορες και το ιδιαίτερο ματ-πετρόλ χρώμα του, είναι τα σημεία που διαχωρίζουν αυτή την έκδοση από τη βασική σε ότι αφορά στην εμφάνιση. Η ιταλική μοτοσικλέτα φέρει επίσης νέα χαρτογράφηση για τον ψεκασμό του V-2 κινητήρα (κάτι που ισχύει και για την στάνταρτ έκδοση), με στόχο την βελτίωση της απόδοσής του στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Πολλά…περισσότερα για τα νέα μοντέλα των Aprilia και Moto Guzzi, καθώς και τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις που αποκομίσαμε από αυτά, μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος 13 του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 23 Ιουνίου.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ