net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα νέα Derbi DRD & GPR 125…live!

Με την επίσημη παρουσίαση των νέων αυτών μοντέλων να έχει προγραμματιστεί για τις 19-20 Μαίου, η Derbi, σεβόμενη τον ενθουσιασμό των νέων μοτοσικλετιστών που ονειρεύονται την απόκτηση ενός DRD ή GPR 125, αναμεταδίδει μέσω του site της εικόνες από τη γραμμή παραγωγής!

 
Όλοι γνωρίζουμε το συναίσθημα και όλοι το έχουμε βιώσει, απλά με διαφορετικό τρόπο. Είτε κοιτάζοντας για ώρες μια φωτογραφία που απεικονίζει την «μέλλουσα» δίτροχη συμβία μας, είτε ξεροσταλιάζοντας έξω από τις βιτρίνες των αντιπροσωπειών με την μύτη κολλημένη στο τζάμι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτές είναι καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί ένας καθ΄ όλα σοβαρός ενήλικας μοτοσικλετιστής, φανταστείτε τον ενθουσιασμό των μικρότερων ηλικιών, που αγοράζουν για πρώτη φορά μοτοσικλέτα. Tα νέα DRD 125 σε εκδόσεις on-off & SM, αλλά και το επίσης νέο street GPR 125 της Derbi, είναι σίγουρο ότι αποτελούν τους πρωταγωνιστές σε χιλιάδες εφηβικές ονειρώξεις.

Προκειμένου η εταιρεία να μετριάσει κάπως το «μαρτύριο» της υπομονής για όλους τους πιτσιρικάδες λοιπόν, τους προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την επίσημη ιστοσελίδα της, στιγμιότυπα από την γραμμή παραγωγής των εν λόγω μοντέλων! Τόσο τα DRD on-off & SM, όσο και το GPR 125, χρησιμοποιούν υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα απόδοσης 15 ίππων, ενώ οι αναρτήσεις τα φρένα και το πλαίσιο τους, υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Τέλος, η σχεδίαση τους εκτός από θελκτική για τις νεαρές ηλικίες, καταφέρνει να δίνει την εντύπωση μεγαλύτερων σε κυβισμό μοτοσικλετών.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ