net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

‘’Χαμηλότερα’’ BMW

Ύστερα από απαίτηση αρκετών φίλων της BMW η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα βγάλει μοντέλα όπως το F650GS και R1200R με χαμηλότερη σέλα και χαμηλωμένη εργοστασιακά ανάρτηση. Επίσης από μοντέλο σε μοντέλο θα υπάρχουν διαφορές στις αλλαγές των αναρτήσεων ,αλλά και του Telelever.

 
Σύμφωνα πάντα με την BMW οι πελάτες της εξέφρασαν την γνώμη τους ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα αναβατών που λόγου σωματικής διάπλασης δε μπορούν να κοντρολάρουν καλά μια μοτοσυκλέτα-ειδικά στις χαμηλές ταχύτητες-όταν αυτή είναι πολύ ψηλή για αυτούς. Με αποτέλεσμα , η να αποφεύγουν να αγοράζουν μοτοσυκλέτες που τους καλύπτουν, ή να μην μπορούν να οδηγήσουν με ευκολία.

Ετσι λοιπόν η εταιρεία από την Γερμανία θα δώσει στην αγορά γνωστά της μοντέλα με χαμηλότερη σέλα. Ήδη τροφοδοτεί το εμπόριο με χαμηλότερες σέλες σαν έξτρα ,αλλά οι πληροφορίες λένε ότι μεγάλη μερίδα αναβατών αποζητά ακόμα χαμηλότερες. Μετά από αυτό η BMW πιστεύει ότι θα ικανοποιήσει όλους τους αναβάτες που προτιμούν τις βαυαρικές μοτοσυκλέτες.

Τα μοντέλα που θα έρθουν με επιλογή χαμηλότερης σέλας και ανάρτησης θα είναι τα F800S και ST, R1200R , R1200RT , F650GS και R1200GS.Οι αλλαγές στην ανάρτηση θα διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο. Το Telelever επίσης αλλάζει τις ρυθμίσεις του σε αυτά τα μοντέλα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ