net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Eπιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα

Μπορεί να μην είναι τα πιο γρήγορα, τα πιο ισχυρά, τα πιο μεγάλα ή τα πιο εντυπωσιακά, αλλά τα 50ρια scooter αποτελούν τους λίγους εναπομείναντες στην κατηγορία που εξακολουθούν να έχουν χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης, απλότητα στην κατασκευή και καταναλώνουν ελάχιστα.

 
Στην εποχή μας πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να εφευρίσκουμε όλο και περισσότερες υποκατηγορίες, ώστε να εντάξουμε τα σύνολο των scooter που κυκλοφορούν. Μικρά, μεσαία, μεγάλα, GT, sport και ποιος ξέρει τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Υπάρχουν όμως κάποια μοντέλα τα οποία διατηρούν αναλλοίωτη την αρχική φιλοσοφία των scooter, δηλαδή εύκολη και οικονομική μετακίνηση, χωρίς να χρειάζεται μια περιούσια για την αγορά τους.

Αυτά δεν είναι αλλά από τα 50ρια, που μπορούν να σας μεταφέρουν ξεκούραστους και ξέγνοιαστους στον προορισμός σας, χωρίς να απαιτούν ειδικές συνθήκες προκειμένου να αποδώσουν.

Επιλέξαμε τέσσερα μοντέλα από την κατηγορία, τα οποία εύκολα μπορούν αν αποτελέσουν τον καθημερινό σα σύντροφο στην ζούγκλα των πόλεων.

Kymco People 50 S – 1.950€

Το People 50 S είναι ένα ποιοτικά κατασκευασμένο scooter έτοιμο να τα βγάλει πέρα με άνεση στο αστικό περιβάλλον και να σας μεταφέρει από το σπίτι στο γραφείο και πίσω ξεκούραστα και αγχολυτικά, ενώ δεν θα πει όχι και σε μικρές βόλτες.

Piaggio NRG Power Pure Jet – 2.380

Η αιχμηρή του σχεδίαση που συνοδεύεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και αποθηκευτικούς χώρους, που το τοποθετούν στα άνω όρια της κατηγορίας, δημιουργούν ένα “πακέτο” σχεδόν ακαταμάχητο για τους «γρήγορους» αναβάτες.

Peugeot Ludix Blaster – 1.799

Χαριτωμένο και μίνιμαλ, το Ludix Blaster αποτελεί έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους τςη συγκεκριμένης κατηγορίας και με την εμφάνιση του δίνει πραγματική έννοια στη φράση ‘‘λιλιπούτειες διαστάσεις’’.

Kymco Agility – 1.315

Κομψό, μικροκαμωμένο και…ετοιμοπόλεμο, το Agility 50 εμφανίζεται έτοιμο να τα βάλει με τα άγρια θηρία της πόλης και ως άλλος Ταρζάν να στεφθεί ο βασιλιάς της! Όπλα του, οι εξαιρετικά μαζεμένες διαστάσεις και η φιλική του συμπεριφορά του.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τέσσερα αυτά «αστικά εργαλεία» μπορέιτε να βρείτε στο τεύχος Νο13 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ