net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tiger 675: Στην παραγωγή;

Πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με την παρουσίαση του Triumph Tiger 675, αφού εκτός από τους προφανείς λόγους της ανταγωνιστικότητας στην αγορά, η Βρετανική εταιρεία προσβλέπει επίσης και στην απόσβεση του κόστους που δαπανήθηκε για την εξέλιξη του τρικύλινδρου μοτέρ της Daytona.

 
Από την στιγμή που «αναγεννήθηκε» η Triumph ακολούθησε τον «modular» τρόπο κατασκευής μοτοσικλετών, χρησιμοποιώντας κοινά εξαρτήματα και επί μέρους στοιχεία για τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας της.

Η τακτική αυτή αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη για την εταιρεία, αφού κατάφερε να εδραιωθεί –αρχικά- στην αγορά, παρουσιάζοντας στην συνέχεια άκρως ανταγωνιστικές και σε μερικές περιπτώσεις, κορυφαίες μοτοσικλέτες.

Μέχρι στιγμής, το νέο τρικύλινδρο μοτέρ των 675κ.εκ., κινεί τα Daytona και τα Street Triple, τα οποία διαγράφουν μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά. Η κατηγορία όμως που σίγουρα θα εκτινάξεις τις πωλήσει στα ύψη, δεν είναι άλλη από αυτή των μεσαίων πολυχρηστικών μοτοσικλετών, στη οποία ανήκει και το Tiger.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το Tiger 675 θα μοιράζεται τα περιφερειακά του 1050, ενώ ενδεχομένως θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στην σχεδίαση του, το εύρος των οποίων δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί Αλλαγές θα υποστεί και ο κινητήρας προσαρμόζοντας την απόδοση του στον χαρακτήρα του μοντέλου, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται κάτι σχετικό με την ισχύ του.

Ενδεικτικό είναι πάντως, πως ως κύριοι ανταγωνιστές του Tiger 675, «φωτογραφίζονται» τα Suzuki DL650 και το νέο BMW F650GS.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ