net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο πρώτο θρανίο για το Entry Level!

Entry-level. Ένας τίτλος ο οποίος χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μία μοτοσικλέτα, με την οποία θα μπορέσουμε άνετα να εισχωρήσουμε στον απαιτητικό (ως προς τις οδηγικές ικανότητες) κόσμο των δύο τροχών. Ένας τίτλος ο οποίος που άθελά του έγινε…κατηγορία!

 
Φανταστείτε ότι είστε ήδη τουλάχιστον 18 χρονών και έχετε ήδη κατανοήσει και ασπαστεί τα πλεονεκτήματα των δύο τροχών στη χώρα μας. Αποφασίζετε λοιπόν να προχωρήσετε στην αγορά μίας μοτοσικλέτας. Θέλετε κάποια την οποία να μπορείτε να…κουμαντάρετε, να μπορείτε μαζί της να κυκλοφορήσετε στη κίνηση χωρίς να σας «βγάζει το λάδι», να είναι ελαφριά, να έχει χαμηλή κατανάλωση, να μη τη φοβάστε, να σας κάθεται καλά στο μάτι, να έχει χαμηλή τιμή αγοράς, να μπορείτε να πάτε μαζί της και διακοπές σε κανένα νησάκι, αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να κυκλοφορείτε μαζί της νόμιμα! Αυτό λοιπόν το τελευταίο σας περιορίζει σε μοτοσικλέτες από 125 κυβικά και κάτω.

Εμείς διαλέξαμε να μείνουμε στα 125 κυβικά και να μη πέσουμε χαμηλότερα καθώς βλέπουμε πως τα σημερινά «παιδιά» των 18 χρονών έχουν τέτοια σωματική και τεχνική κατάρτιση που οτιδήποτε κάτω από αυτά τα κυβικά, καθιστά τη μετακίνησή τους μη ασφαλή σε μεικτό κύκλο (δεδομένης της…ποιότητας της κυκλοφορίας στους δρόμους σήμερα!).

Θα πίστευε λοιπόν κανείς πως με το σημερινό «πόλεμο» και το κυνήγι των κυβικών από τις εταιρείες, τα…μικρά θα περιορίζονταν σε ένα-δύο μοντέλα. Όχι ένα, όχι δύο, αλλά περίπου 100+ μοντέλα υπάρχουν από τις εταιρείες σε αυτά τα κυβικά! Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να καταλάβει κανείς το πόσο σημαντικό είναι αυτό το κομμάτι της αγοράς για όλους. Ιδού λοιπόν 16 από αυτά, έτσι για να ξέρετε που περίπου πρέπει να βαδίσετε!
Μια «παρέλαση» από 125άρια, για να διαλέξετε την πρώτη σας μοτοσικλέτα! Διαβάστε τα πάντα στο συλλεκτικό τεύχος (24/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ