net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι ασφάλτινες προτάσεις στα 600!

Παρουσιάζουμε τέσσερα νέα μοντέλα της κατηγορίας των 600 κυβικών εκατοστών, με κύριο προορισμό την άσφαλτο και με χαρακτηριστικό τον διαφορετικό αριθμό κυλίνδρων που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Αρκετοί λόγοι που θα σας κινήσουν την περιέργεια να γνωρίσετε από κοντά την κατηγορία.

 
Αρχίζουμε με τον πρώτο διαγωνιζόμενο, το Yamaha MT – 03, που ανήκει στη κατηγορία των μονοκύλινδρων. Ένα νέο και μοντέρνο μοντέλο που συνδυάζει την εύκολη και «παιχνιδιάρικη» μετακίνηση στη πόλη με τα πολλαπλά χαρακτηριστικά του, ενώ κοστίζει 7.280€.
Συνεχίζουμε με το δυνατό δικύλινδρο Kawasaki ER – 6n που δε περιορίζεται σε καμία ηλικία και είναι πρόθυμο να πάει παντού με κυριότερο πλεονέκτημά του την τιμή του που αγγίζει τα 6.850€.
Ακολουθεί το Triumph Daytona 675 με τον απολαυστικό τρικύλινδρο κινητήρα και την περίσσια ροπή του. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο supersport μοντέλο και αποτελεί και το ακριβότερο μέλος της παρουσίασης στα 11.000€
Τέλος, το Suzuki GSR 600 που με αυτό το μοτέρ, αυτή την εμφάνιση και όλες αυτές τις δυνατότητες που παρέχει, θα ήταν κρίμα να το στερήσετε από τον εαυτό σας, στη τιμή των 7.695€.
Και τα τέσσερα μοντέλα περνούν από μπροστά σας, με πλήρη ανάλυση, στις σελίδες του Moto Τρίτη (11/6) που κυκλοφορεί

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ