Έρχεται η νέα BMW G310RR?
Έρχεται η νέα BMW G310RR?
  • Έρχεται η νέα BMW G310RR?
  • Έρχεται η νέα BMW G310RR?

Έρχεται η νέα BMW G310RR?

Η BMW κυκλοφόρησε μία teaser φωτογραφία μιας νέας μοτοσυκλέτας, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο καλοκαίρι και οι «γλώσσες» ήδη μιλάνε για τη sportbike έκδοση της οικογένειας της G 310.

Οι φήμες οργιάζουν για τη νέα BMW G310RR

Η είδηση προέρχεται από τα κοινωνικά δίκτυα της BMW Ινδίας εκεί που μεσουρανεί η αγορά των μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού. Η teaser φωτογραφία αφορά ένα νέο μοντέλο, με τη λεζάντα από κάτω να τονίζει πως «Η αδρεναλίνη έρχεται».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H teaser φωτογραφία που άναψε φωτιές

Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία δείχνει το πίσω μέρος μια μοτοσυκλέτας με το LED φωτιστικό σώμα να κυριαρχεί σε πρώτο πλάνο. Η σχεδίασή του όμως, μας παραπέμπει σε μία άλλη μοτοσυκλέτα, την TVS Apache 310 RR. Η TVS και η BMW Motorrad έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους από το 2013, μία συνεργασία που επιτρέπει και στις δύο εταιρείες να μοιράζονται κοινές πλατφόρμες στη δημοφιλή κατηγορία των 300cc, η οποία σημειώνει άνοδο όχι μόνο στην ασιατική, αλλά και στη παγκόσμια αγορά.

Το sportbike αδερφάκι του G 310 R & G 310 GS

Προϊόντα αυτής της «ένωσης» δεν είναι άλλα από τα G 310 R και G 310 GS, ενώ ένα αντίστοιχο sportbike είναι το μόνο που λείπει από την εν λόγο οικογένεια και η teaser φωτογραφία ήταν αυτή που άναψε «φωτιές». Με την κυκλοφορία της TVS Apache RR 310, το κοινό της βαυαρικής εταιρείας περιμένει να δει ένα αντίστοιχο μοντέλο από την BMW, μπαίνοντας δυναμικά στη μικρή κατηγορία των sportbike. Εξάλλου, οι κινητήρες, το πλαίσιο και γενικότερα οι βάσεις υπάρχουν ήδη από τα υπόλοιπα G 310, με το μόνο που να μένει είναι ένα supersport κοστούμι.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »