Το BMW F 702 RR του Oberdan Bezzi

Το BMW F 702 RR του Oberdan Bezzi

BMW F 702 RR: το μεσαίο supersport της εταιρείας, που δεν υπάρχει

Ο Ιταλός σχεδιαστής Oberdan Bezzi δεν αφήνει κάτω την πένα του στιγμή, ειδικά σε περιόδους που νέα μοντέλα παρουσιάζονται και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Τον τελευταίο καιρό, η αναγέννηση των μεσαίων supersport είναι γεγονός, φυσικά με διαφορετικούς «κανόνες» στην σχεδίαση και την κατασκευή τους. Η BMW δεν προσφέρει κάποια μικρότερου κυβισμού επιλογή στα supersport και αυτό, φαίνεται ότι «ενόχλησε» τον Bezzi.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

BMW F 702 RR – Μια πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη

Το μοντέλο που βλέπετε στο σχέδιο, είναι το F 702 RR – φυσικά μια σχεδιαστική άποψη και όχι μια πραγματική μοτοσυκλέτα, τουλάχιστον όχι ακόμα. Εμφανισιακά, το μοντέλο εμπνέεται απευθείας από την μεγάλη S1000RR, κρατώντας την σχεδιαστική γλώσσα του superbike στο επίπεδο που αρμόζει. Με μια ματιά στην «καρδιά» του μοντέλου, το σχέδιο του νέου κινητήρα, διακρίνεται εύκολα: Ένας δικύλινδρος αντικαθιστά τον τετρακύλινδρο των 1.000 κυβικών.
 

«Κορυφαία απόδοση στην κατηγορία του»

Ο Bezzi δεν προσδιόρισε επακριβώς, το επίπεδο επιδόσεων και εξοπλισμού του μοντέλου που δημιούργησε, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ένας ολοκαίνουργιος κινητήρας, δικύλινδρος στα 700 κυβικά, σε ένα πλαίσιο ελαφρού κράματος, με εξαιρετικά φρένα και αναρτήσεις. Κορυφαία απόδοση για την κατηγορία και τεχνικά δεδομένα αξίας, για αυτή την F 702 RR, που θα πρέπει απαραίτητα να συγκρουστεί με αντιπάλους κάθε άλλο παρά υποχωρητικούς».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »