Θα είναι έτσι το επερχόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, Daytona T350;

Ετοιμάζεται το Zontes T350 και όχι μόνο!

Ακόμα ένα βήμα μπροστά για την εταιρεία. Μια ολόκληρη γκάμα στα 350 κυβικά φαίνεται πως ετοιμάζει η Zontes, με την αναβάθμιση όλων των μοντέλων της προ των πυλών. Πως σας φαίνεται αυτή η εξέλιξη;

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Φαίνεται πως η Zontes ετοιμάζει μια ακόμα σημαντική αναβάθμιση της γκάμας της, όπως αποκαλύπτουν διεθνή μέσα μοτοσυκλέτας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ετοιμάσει έναν νέο κινητήρα στα 350 κυβικά, ο οποίος θα είναι ισχυρότερος με ισχύ που θα αγγίζει πλέον τους 39 ίππους. Έτσι, αναμένεται η παρουσίαση του νέου T350, που θα αντικαταστήσει το Τ310 – όπως ίσως ονομαστεί, αν ακολουθήσει την ονοματολογία της εταιρείας μέχρι τώρα-, θα γίνει και πάλι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις: Με μονόμπρατσο και χυτούς τροχούς, αλλά και με συμβατικό ψαλίδι και την επιλογή χυτών ή ακτινωτών τροχών.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Τα νέα αυτά, αν επιβεβαιωθούν, δείχνουν απευθείας σε μια αναβάθμιση ολόκληρης της γκάμας 310 της Zontes, σε 350. Τα γνωστά σε εμάς R310, X310 και V310, θα πάρουν τον νέο και ισχυρότερο κινητήρα, με την αποκάλυψη τους να αναμένεται κάποια στιγμή εντός του έτους, ως μοντέλα 2022. Αν και οι ενδείξεις για την αναβάθμιση προέρχονται από έγγραφα κατοχύρωσης των μοντέλων, ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα μοντέλα.
 
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, για περισσότερες πληροφορίες τις οποίες περιμένουμε κ εμείς…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »