BMW: «Τέλος» στην σειρά R nineT

Ολοκληρώθηκε η γκάμα «Heritage» της BMW, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αμερική από επίσημα έγγραφα! Τι σημαίνει αυτό; Δείτε περισσότερα…

Οι αμερικανοί δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, ανακάλυψαν μια πληροφορία που έχει να κάνει με την BMW και πιο συγκεκριμένα  με την σειρά R nineT ή «Heritage», όπως έγινε γνωστή. Συγκεκριμένα, η BMW φαίνεται ότι σταματά την εξέλιξή της, δηλώνοντας την πρόθεση να μην παρουσιάσει νέα μοντέλα ως μέρος της!

Η πληροφορία έρχεται από την ετήσια έκθεση της BMW για το 2017, η οποία έχει όγκο 260 σελίδων. Στην 60ή από αυτές, αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «η σειρά R nineT  είναι πλέον ολόκληρη», κάνοντας απολύτως σαφές ότι νέα μοντέλα  δεν θα έρθουν στη γκάμα. Ποιος βέβαια μπορεί να παραπονεθεί, μιας και η γκάμα έχει 5 διαφορετικά μοντέλα για κάθε γούστο κλασικής μοτοσυκλέτας.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Έρχεται το τέλος της «νεο-ρετρό» πλευράς της BMW; Από ότι φαίνεται, όχι, καθώς  τα αμερικανικά μέσα σε συνομιλίες τους με την εταιρεία, ισχυρίζονται ότι η BMW έχει πρόθεση να συνεχίσει να φτιάχνει τέτοιου είδους μοντέλα, απλά με διαφορετική βάση. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι  θα δούμε νέα μοντέλα με τον νέο boxer των 125 ίππων, είτε ότι η Βαυαρική εταιρεία θα τολμήσει την δημιουργία μιας εντελώς νέας retro πλατφόρμας. Ίδωμεν!