net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

2016 Kawasaki KLR650 Camo.

Καμουφλαρισμένος αστός.

Μπορεί να δείχνει κάπως παλιό σε όψη και ακόμη πιο παλιό σε τεχνολογία, αλλά η αποτελεσματικότητά του δεν αμφισβητείται.

Το βλέπετε; Είδατε τι καλά που Camoυφλάρεται;

Kawasaki KLR650 Camo: Τυχεροί Αμερικάνοι

Αυτό είναι το Kawasaki KLR650 στη νέα του έκδοση Camo για το 2016. Το αειθαλές on-off που έχει γίνει θρύλος στην αγορά των ΗΠΑ συνεχίζει την εκεί πορεία του με φρέσκα γραφικά και χρώματα.

 
Θυμάστε το KLR650; Η υγρόψυκτη μονοκύλινδρη on-off πρόταση της Kawasaki έγραψε τη δική της ιστορία στην Ελληνική αγορά ως και την περασμένη δεκαετία, πουλώντας αρκετά καλά είτε σε on-off μορφή ή προς το τέλος της καριέρας του σε ένα κιτ Supermoto με εξάτμιση GPR.
Στις ΗΠΑ η συγκεκριμένη έκδοση με το φέρινγκ - που θυμίζει το παλαί ποτέ Tengai στους μεγαλύτερους - παραμένει ένα δημοφιλές μοντέλο για να κάνει κανείς την δουλειά του καθημερινά και να εκδράμει εκτός δρόμου, ενώ η δημοφιλία του είναι τέτοια που η αγορά το έχει επενδύσει με μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για να το μετατρέψεις μέχρι και στο απόλυτο Adventure.

Για το 2016 τίποτε δεν αλλάζει από τεχνικής πλευράς, αλλά ο νέος του Camo (καμουφλάζ) χρωματισμός είναι μια πρωτότυπη απόλαυση και αυτός είναι και ο λόγος που το αναφέρουμε εδώ. Γιατί σε κάποιους μεγαλύτερους μας θυμίζει μια εξαιρετικά αποτελεσματική, οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα, κάνοντάς μας να απορούμε γιατί έχει σταματήσει να εισάγεται στην Ελλάδα (το γυμνό μοντέλο, γιατί το συγκεκριμένο δεν εισήχθη).

Για την ιστορία, στις ΗΠΑ η λιανική τιμή του είναι κάτι λιγότερο από 6.300 ευρώ.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ