net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τέρμα γκάζι με Kawa ZX10R στo Nurburgring

Θέλετε να κάνετε μια βόλτα στο Nurburgring σε fast forward; Kαθίστε αναπαυτικά και απολαύστε μέσα από μια γυροσκοπική κάμερα τον Tim Rothing να οδηγεί στο όριο ένα Kawasaki ZX10R.

 
 Το Nurburgring, είναι μια θρυλική για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πίστα ή για να το θέσουμε καλύτερα, μια κλειστή διαδρομή μέσα σε ένα εκπληκτικό τοπίο, το οποίο έχει την ατυχία να μην το θαυμάζει κανείς, λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Με εξαιρετικά δύσκολα τεχνικά κομμάτια και μήκος που χρειάζεται πολύ καιρό για να το απομνημονεύσει κανείς,  το Nurburgring θεωρείτε μια από τις πιο δύσκολες πίστες του κόσμου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μπορεί να διαμορφωθεί κατά το δοκούν σε μήκος, προσθαφαιρόντας τμήματα του.

Το συγκεκριμένο video, αφορά στον δεύτερο καλύτερο χρόνο (7:50) που έχει σημειωθεί ποτέ στο Nurburgring με μοτοσικλέτα εκτός αγώνων, στην "μεγάλη" διαδρομή των 20,8 χιλιομέτρων.

Για την ιστορία  γρήγοροτερος χρόνος για αυτή τη διαδρομή έχει επιτευχθεί πάλι από τον ίδιο αναβάτη, τον Tim Rothing, πάνω σε ένα Suzuki GSX-R 1000, τον Μαίο του 2008. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ