net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Ninja H2: Πώς φτιάχνεται η φτερωτή!

Το 16ο βίντεο-teaser για το Ninja H2 δημοσίευσε η Kawasaki. Σε αυτό βλέπουμε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός κομματιού billet αλουμινίου στη φτερωτή του υπερσυμπιεστή του Η2.

 
Σύντομο, όπως και τα προηγούμενα, αλλά εντυπωσιακό και άκρως κατατοπιστικό το τελευταίο μέχρι στιγμής βίντεο για το Kawasaki Ninja Η2, το οποίο δεν φαίνεται πουθενά! Ρόλο πρωταγωνιστή σε αυτό το βίντεο έχει πάρει η φτερωτή του υπερσυμπιεστή και τρόπος με τον οποίο παίρνει μορφή. 

Όπως βλέπετε και εσείς στο συγκεκριμένο βίντεο, ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου, τοποθετείται σε ένα  CNC μηχάνημα κοπής, ο βραχίονας του οποίου μπορεί ουσιαστικά να κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Με απίστευτη για τα ανθρώπινα δεδομένα ακρίβεια το εν λόγω μηχάνημα δίνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μορφή στο αλουμινένιο κομμάτι που δεν είναι άλλη από τη φτερωτή του υπερσυμπιεστή. Έπειτα η φτερωτή οδηγείται σε μηχάνημα της Zeiss που τη «σκανάρει» και ελέγχει για ατέλειες με ακρίβεια μικρόμετρου (1/1000 του χιλιοστού). Κανείς δεν θέλει να πάει κάτι στραβά στις 130.000 σ.α.λ. που περιστρέφεται η φτερωτή του Ninja H2…

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ