net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο βίντεο, οι δύο μοτοσικλέτες κυνηγιούνται μέσα στην πίστα Infineon Raceway και η ηλεκτρική δείχνει για τα καλά τα δόντια της στον βενζινοκίνητο ανταγωνισμό!

BMW S 1000 RR vs Lightning!

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, με πρωταγωνιστές το γρηγορότερο ηλεκτρικό παραγωγής και το BMW S 1000 RR, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, δείχνοντας τα δύο μοντέλα να… κυνηγιούνται!

 
Η κάμερα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του S 1000 RR, το οποίο κυνηγάει το ηλεκτρικό της Lightning Motorcycles. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής που ξεπερνά το όριο των 200. Πριν μερικές εβδομάδες, μάλιστα, κατάφερε στη διοργάνωση του Bonneville Salt Flats μέση ταχύτητα 215 μιλίων/ώρα (346 χλμ./ώρα), ενώ η ανώτερη ταχύτητά της άγγιξε τα 218 μίλια (350 χλμ.), ξεπερνώντας κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ των 173 μιλίων/ώρα (278 χλμ.).

Στο βίντεο, λοιπόν, οι δύο μοτοσικλέτες (με τον Ted Rich στη σέλα της Lightning και τον Jake Holden στη σέλα της BMW) κυνηγιούνται μέσα στην πίστα Infineon Raceway και η ηλεκτρική δείχνει για τα καλά τα δόντια της στον βενζινοκίνητο ανταγωνισμό! Βέβαια, όπως θα δείτε, σε κάποιες περιπτώσεις, το S 1000 RR είχε την ευκαιρία να προσπεράσει, αλλά δεν το έκανε. Οι επιταχύνσεις του μοντέλου της Lightning, όμως, και η τελική ταχύτητά του, η οποία ξεπερνά τα 200 μίλια την ώρα, μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα superbike άκρως ανταγωνιστικό.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ