net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο Ναύπλιο σε συνδυασμό με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας γιόρτασε το V-Strom Hellas Club τα 10ατα γενέθλιά του.

10 χρόνια V-Strom Hellas Club!

Η Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλετιστών V-Strom Hellas Club γιόρτασε τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυσή της κόβοντας παράλληλα και την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ναύπλιο.

 
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου μία από τις μακροβιότερες λέσχες μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα, το V-Strom Hellas Club, διοργάνωσε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναύπλιο. 

Σε μία καθολική συγκέντρωση των παραρτημάτων της λέσχης από όλη την Ελλάδα γιορτάστηκε ο ερχομός του 2014,που σηματοδοτεί και τη συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυση του V-Strom Hellas Club.

Η προσέλευση των μελών και των φίλων του λέσχης ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτυπώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς των παραρτημάτων, αλλά και την αγάπη που συνδέει όλους τους οπαδούς των μοτοσικλετών. Ο πρόεδρος της λέσχης, Φραγκίσκος Ξέστερνος, εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους του Δ.Σ. στους παρευρισκομένους και στους χορηγούς της εκδήλωσης κι ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα. 

Η διοργάνωση της εκδήλωσης χαρακτηρίστηκε επιτυχής, χάρη και στην υποστήριξη των δωροθετών που προσέφεραν πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις στους τυχερούς της εκδήλωσης. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου με ευχές για ένα 2014 γεμάτο υγεία. Το V-Strom Hellas Club εύχεται σε όλους «Πάντα όρθιοι με ασφαλή οδήγηση και συναρπαστικές διαδρομές.»

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ