net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προσωπική φρουρά για τους δυο Ισπανούς αναβάτες, με εντολή Dorna!

Με σωματοφύλακες!

H ίδια η Dorna προσέλαβε προσωπικούς σωματοφύλακες για τον Marc Marquez και τον Jorge Lorenzo, για την προστασία τους κατά την διάρκεια των αγωνιστικών ημερών στο Mugello!

 
Να λοιπόν μια είδηση η οποία μπορεί να συζητηθεί πάρα πολύ και σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Η Dorna, η διοργανώτρια εταιρεία του Moto GP, προσέλαβε σωματοφύλακες για τους Marc Marquez και Jorge Lorenzo, για όλη την διάρκεια των αγωνιστικών ημερών στο Mugello! 

H κίνηση αυτή έχει σκοπό την προστασία των δύο αναβατών, στο ιδιαίτερα «εχθρικό» για αυτούς περιβάλλον της Ιταλίας, καθώς η Dorna φοβάται την δημιουργία θερμών επεισοδίων μεταξύ των δύο Ισπανών και των fans του Valentino Rossi. 

Οι δύο αναβάτες προέβησαν σε δηλώσεις, με τον μεν Lorenzo να συμφωνεί εν μέρει με το μέτρο και τον Marquez να δηλώνει ότι δεν θα το ήθελε. Ο Lorenzo είπε «Μέσα στα paddocks, δεν νομίζω να χρειάζεται, αλλά εκτός αυτών; Οι αντιδράσεις των fans είναι απρόβλεπτες.» Ο Marquez με τη σειρά του δήλωσε: «Νιώθω καλά από την στιγμή που έφτασα εδώ. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ σωματοφύλακα, το έχω πει ήδη και στην Dorna»

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι 4.000 Fans του Marc Marquez θα απουσιάζουν εντελώς από το Mugello φέτος, καθώς πέρσι είχαν δεχθεί επίθεση από σκληροπυρηνικούς fans του «Γιατρού»! Εσείς τι λέτε για το γεγονός; 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ