net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δηλώσεις γεμάτες αιχμές και πικρία από τον Aleix Espargaro!

H Suzuki με αδίκησε

Μια απογοήτευση εκφράζει ο πιλότος της Suzuki, Aleix Espargaro, με δηλώσεις του, καθώς θεωρεί ότι η Suzuki δεν τον σεβάστηκε όσο έπρεπε, στο παρασκήνιο της υπογραφής του Andrea Iannone.

 
Μετά την ανακοίνωση της υπογραφής του Andrea Iannone στην Suzuki, στην οποία θα αγωνίζεται μέχρι το 2018, ο Aleix Espargaro, ο δεύτερος πιλότος της ομάδας, προέβη σε δηλώσεις, στις οποίες ανοιχτά εκφράζεται με πικρία και απογοήτευση. 

Ο Ισπανός αναβάτης θεωρεί ότι η ομάδα δεν τον σεβάστηκε όσο θα έπρεπε και υπερασπίζεται την θέση του, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Vinales ήταν σημαντικοί για την ανέλιξη της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας της Suzuki. 

Ο Aleix δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι λίγο στενοχωρημένος, διότι νόμιζα ότι αξίζω περισσότερα για την Suzuki. Νιώθω ότι άξιζα λίγο παραπάνω σεβασμό, αλλά τα πράγματα είναι όπως είναι. Η ομάδα έκανε πολύ καλά που πήρε τον Iannone, είναι ένας κορυφαίος οδηγός. Αλλά εγώ και η ομάδα δεν έχουμε ξεκινήσει καν να συζητάμε, και περίμενα κάτι διαφορετικό 

Για το ρόλο που πιστεύει ότι έχει παίξει στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας, ο Espargaro είπε: «Η μοτοσυκλέτα, όταν εγώ και ο Maverick μπήκαμε στην ομάδα, ήταν πολύ κακή. Τώρα, είμαστε και οι δύο σε επίπεδα κορυφής. Θα είναι ένα τρελό σενάριο να αλλάξουν και οι δύο αναβάτες, αλλά αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω» λέει ο Aleix, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως και να μην είναι στην ομάδα από του χρόνου! 

Πράγματι, ο Espargaro δεν έχει συζητήσει ακόμα για το μέλλον του στην Suzuki, ενώ ήδη φήμες τον θέλουν εκτός της ομάδας από το 2017... Ωστόσο, ο πιλότος εμφανίζεται ιδιαίτερα αιχμηρός έναντι της ομάδας… Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από μόνος του; 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ